Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant (REVIEW + CONCURS)

UPDATE: Castigatorii unei invitatii duble la Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant sunt TRIF VLAD si ANCA IONESCU.

tragere la sorti EVADARE

Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant

 

Am fost aseara sa vad, in avanpremiera, animatia Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant. Despre animatia in sine nu vreau sa va zic foarte multe, voi puncta insa doar 3 chestiuni:

1. Recomand filmul tuturor negativistilor. Exista negativisti romani, care ar face orice sa plece din aceasta tara. Exista, totusi, niste negativisti globali, care au o parere extrem de proasta despre rasa umana. Oamenii sunt singura specie care a evoluat de la fiinte inteligente la unele putin inteligente; oamenii si-au impartit planeta in fasii numite state din cauza carora au declansat razboaie…

2. Recomand filmul tuturor iubitorilor de Avatar. Nu d-alta, dar veti revedea omuleti albastri. De data asta ei vin si salveaza Pamantul, nu vin pamanteni sa-si salveze pe ei.

3. Desi nu-s deloc fan al dublajelor, in cazul de fata dublajul este unul decent. La avanpremiera a rulat filmul dublat, insa tare as vrea sa-l vad si-n versiunea originala. Nu au dublat vedete ale showbiz-ului precum Cabral ori Andreea Marin, dar poate acesta a fost avantajul: dublajul nu a iesit in evidenta. Ceea ce, sincer, e un lucru bun.

Eugen Cristea, unul dintre actorii care asigura dublajul. Este cunoscut, dar nu este VEDETA SHOWBIZ precum altii

Povestea nu este una deloc spectaculoasa, insa este acceptabila si, sincer, lasa loc de continuare. O continuare pe care, sincer, mi-as dori-o.

Si daca tot mi-a placu atat de mult, zic sa-l vedeti si voi. Drept pentru care am un concurs pentru voi. Deja v-ati obisnuit, asa ca voi enunta, foarte scurt, conditiile:
1. Trebuie sa dati like paginii Emilcalinescu.eu.
2. Trebuie sa dati like paginii RoImage (Distribuitorul filmului).
3. Trebuie sa spuneti, intr-un comentariu prin intermediul platformei de comentarii facebook, un cuvant, PRIMUL care va vine in minte cand auziti titlul filmului: Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant.

Concursul se incheie vineri, la ora 9 dimineata, cand voi afisa si castigatorii (alesi prin intermediul random.org). Invitatiile (ca sunt 2) sunt valabile in perioada 8-21 august 2014, la Hollywood Multiplex Mall Vitan.

Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant intra de vineri in cinematografele din toata tara, fiind distribuit in Romania de RoImage 2000. Va recomand sa-l vedeti la un cinematograf 3D, pentru a va putea bucura de efecte. Despre Escape from Planet Earth – Cum sa evadezi de pe Pamant a scris deja Cinefilul de Serviciu. Salutari CINEFILE tuturor si bafta la concurs!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !