Escape Challange Time Travel

Escape Challange Time Travel

 

 

Desi domeniul este abia la inceput, este o inflatie de escape-uri in Bucuresti. Am inteles ca ar fi peste 70 de camere. Si se deschid, fie in locatii unde deja exista o camera (s-a ajuns la locatii cu peste 4 camere de evadare), fie in locatii noi. Fiecare incearca sa fie diferit, sa aduca ceva nou in acest peisaj. Unii o poveste, unii puzzle-uri noi, unii ambele…

Escape Challange Time Travel

Acum doresc sa va vorbesc despre Escape Challange Time Travel, o camera aflata pe Strada Armeneasca din Bucuresti (strada Armeneasca porneste, asa cum probabil ati intuit, de la Biserica Armeneasca).

Ce are diferit Escape Challange Time Travel? Pai trei lucruri fundamentale:

1. Aveti niste poze cu niste evenimente. Trebuie sa STITI sa le ordonati cronologic. Nu va zic ce evenimente sunt, nu va dau spoiler, va zic doar ca ordinea lor nu este atat de certa. Va puteti incurca, asa cum am facut si noi de altfel. Ideea este, insa, alta: va trebuie un MINIMUM de bagaj de cunostinte generale. Ceea ce e de bine zic, cand iesiti de acolo va puteti mandri nitel mai mult.

2. Are o ghicitoare, pe care si acum o tin minte. Raspunsul ei este total contra-intuitiv, dar asta este si farmecul: sa inveti sa gandesti un pic altfel. Acum, ca uneori raspunsurile si modul de a gandi nu-s pe placul tuturor este alta discutie. Cu totul alta discutie.

3. Are puzzle-uri personalizate. Nu va zic mai multe, dar va zic ca trebuie sa va ganditi, uneori, foarte bine la VOI si la ECHIPA voastra. Va mai zic doar atat: la noi sefa, CAPITANUL de echipa, a fost Raluca.

Echipa

Mergeti la Escape Challange Time Travel pentru o experienta altfel. Va urez de pe acum mult succes si vizitati-le pagina de facebook pentru a-i contacta 🙂 Inainte de a intra, incercati sa uitati tot ce ati vazut la celelalte camere. Sfatul acesta este cel mai util sfat pentru a reusi sa evadati! Salutari EVADATOARE tuturor!

 

4 thoughts on “Escape Challange Time Travel

  1. Pingback: Escape Challenge
  2. Pingback: Escape Challange Time TravelBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  3. Nu ma asteptam sa fie chiar atat de dezvoltata afacerea asta in Bucuresti. In Constanta de exemplu sunt abia 2…le am in plan in vara asta! dar ma gandesc ca un maraton al celor din bucuresti ar fi super pentru un concediu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !