Electronice si electrocasnice

Printre atatea magazine online de electrocasnice este greu sa te evidentiezi. Unii sunt cei mai buni, altii sunt cei mai ieftini, altii cei mai seriosi, altii cei mai vechi. Fiecare exceleaza in ceva. Si totusi, cu ce iti este tie utila una dintre calitati? Firma X e cea mai veche de pe piata. Asa, si? O face mai buna ca alta? Alta e cea mai ieftina. Pai oare de ce e ieftina? Alta e cea mai SERIOASA. oare cum o fi fost masurata seriozitatea? Intreb doar.

Eu aleg magazinul nu dupa acele criterii. Ci dupa pret. Sau, mai bine, daca au sau nu produsul dorit. Televizoare au toti, combine frigorifice la fel. Aere conditionate, cuptoare cu microunde. Toate astea le au toti. Dar masina de gheata are toata lumea? Pai daca n-are toata lumea, inseamna ca daca eu as dori sa cumpar asa ceva optiunile mele ar fi foarte limitate. SIngurul magazin online unde am vazut asa ceva este melarox.ro .Nu ma intrebati care ar fi utilitatea unui astfel de aparat. Casnic nu prea as gasi utilitate. Ocupa spatiu, nu este foarte ieftin si nici prea estetic. Altfel, isi face treaba pentru care este setat. Daca ai o afacere (o carciuma) ori dai petreceri constant la tine-n casa, da, e util. Si totusi, exista oameni snobi care l-ar cumpara.

De ce nu comercializeaza magazinele mari si cunoscute asa ceva? Pai pentru ca-s comenzi putine. Si „nu e rentabil”. Asa o fi? Daca omul nu vede in oferta voastra, de unde sa stie el ca ar putea achizitiona asa ceva? Si e doar un exemplu. Pot gasi multe alte exemple de obiecte, aparent inutile, pe care nu le gasim in orice magazin.

Felicitari site-ului melarox.ro pentru acest lucru. Care magazin online are si pagina de facebook, lucru absolut firesc in 2013. NU laud, nu ma bucur, doar constat. Bineinteles ca gasiti si televizoare ori alte electrocasnice mici sau mari. Nu m-am mai uitat pe preturi, nu-mi dau seama cum sunt fata de alte magazine. Ideea e ca pe langa chestiile gasibile (iar m-am molipsit de la trupa Taxi) in orice magazin, au si lucruri mai rare. Bravo lor pentru asta.

Nu am luat nimic de la ei, nu stiu cum sunt. Dar nici plangeri pe seama lor n-am auzit. Daca vreun cititor al acestui blog a luat vreodata ceva de la ei rog a da mai departe impresiile.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

One thought on “Electronice si electrocasnice

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !