Electronice online

Magazinele de electronice online se inmultesc. Dupa mine, este bine: genereaza concurenta. Cu cat sunt mai multe, cu atat sansele sa gasesti preturi mai mici cresc. Lucru de bine zic eu.

Printre multe alte magazine, am dat acum si de eDepot. Ma rog, termenul de „electronice” este unul generic si este dat de produsele majoritare. Aici gasim orice, si este un lucru imbucurator.

Sa vedem acum, pe scurt, cateva avantaje si dezavantaje ale acestui magazin. Incep, pozitivist, cu partile bune:

1. Site-ul pare prietenos si se incarca destul de repede. E de bine zic.

2. Are chestii „rare” pentru alte site-uri. De exemplu, are arme airsoft .Dupa cate am inteles, sunt replici ale unor arme adevarate. Nu-mi dau seama cat de scumpe sau ieftine sunt. Cert este ca poti speria bine un om si cu asa ceva.

3. Are o gama completa de birotica si papetarie. Asta ca sa ma refer doar la o categorie.

Si acum, cate ceva „de rau”:

1. Este un magazin nou(infiintat in 2011), asa ca faptul ca nu auzisem pana acum de ei este scuzabil. Cu toate astea, pe facebook au doar 63 de like-uri. Nu zic ca numarul de like-uri e definitoriu, dar pe bune, eu din 4 iulie 2012 am reusit sa depasesc 100 de like-uri la pagina blogului. E o bila neagra pentru politica lor de marketing.

2. Nu au un chat live pe site. E adevarat, ala face uneori sa functioneze greu site-ul, uneori preferi sa te lipsesti de el. Dar marii specialisti in marketing in recomanda. Fie si ca imagine. Desi nu-s chiar multi cei care-l folosesc.

3. Daca au atata birotica si papetarie, parca mergea sa aiba si niste carti. Ai atatea chestii legate de carti, dar pe dansele nu le ai. Pacat. Dadea bine ca imagine, e un site care incurajeaza cultura. Si nu, cartile nu ar trebui sa INLOCUIASCA vreo categorie ori vreun produs. Ele merg separat, o categorie separata. Poate nu citeste lumea atata, poate nu e atat de rentabil, dar da bine sa le ai.

Electronice online e doar un titlu generic. De fapt gasim de toate. Magazinul este, cum am zis, la inceput si are timp sa creasca. NU cunosc amici d-ai mei care sa fi cumparat de la ei, cum insa nu cunosc pe nimeni (de pe net) care sa fi fost tepuit de ei. Daca aflu, va spun. Cert este ca par promitatori, iar preturile mi se par acceptabile. Nu par cei mai ieftini, dar par printre cei mai ieftini. Bine, depinde de produse, pentru ca la unele chiar nu stiu ce preturi ar trebui sa fie.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !