Electrocasnice online

Dupa magazin de electronice si magazin de piese auto, urmeaza logic unul de … electrocasnice. Electrocasnice online, fireste.

Numele magazinului: Melarox .Trecand peste numele magazinului, unul destul de greu de tinut minte, ajunge pe un site foarte dragut si ingrijit. Constat de asemenea ca, spre deosebire de alte magazine, aici se comercializeaza NUMAI electrocasnice. Sau cum ar zice unii: DECAT electrocasnice. Deci sus scrie electrocasnice, pai chiar asta avem. Uau.

Aflu de asemneea ca magazinul este din 1993, in Bistrita. Deci are vechime. Habar n-am site-ul de cat timp este, dar faptul ca acest magazin a rezistat si rezista din 1993 ma face sa cred ca este unul serios. Teparii care vor doar tunuri ies repede de pe piata.

Uitandu-ma printre categoriile de pe site, dau de una misto: fast-food .Ele teoretic sunt pentru restaurante, hoteluri ori firme de catering (asa se lauda pe site), insa daca vrei sa faci arogante prietenilor, poti cumpara sa le ai la tine acasa. La 1442 lei ai friteoza, iar la 4.000 de lei ai un rotisor pui. Shaorma ca la Dristor, chiar la tine acasa.

Cu livrarea stau ok: in Bistrita si imprejurimi e gratis, iar in restul tarii 15 lei +0.75 per kilogram suplimentar + tva. Din pacate, aici nu e vorba de telefoane ori chestii mici, asa ca produsele au cateva kilograme. Pretul nu e insa mare, ganditi-va ca cei care le transporta trebuie sa depuna un efort sa le care (din acest motiv e nevoie de mai mult de o persoana).

Legat de asta, aveam o contradictie cu un amic, candva. Ii ziceam ca eu prefer magazinele unde livrarea sa fie pe bani, sa stiu exact cat e produsul. Uneori efortul de a ma duce sa iau din showroom este minim. De ce sa platesc EU, care pot face asta, livrarea pentru unul care e la zeci de kilometri distanta? E ilogic si neproductiv pentru mine.

Altfel, sa mai zic si de un mic defect: cam mic numarul de like-uri. Probabil ca-s noi in mediul online. Au timp sa creasca. Le urez succes.

Salutari ONLINE tuturor ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Electrocasnice online

  1. Am accesat si eu magazinul si chiar imi place, designul ma atras. Ai o mare dreptate in privinta like-urilor, ar putea organiza un mic concurs cu care ar putea atrage un numar maricel de like-uri.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !