Trif Vlad despre Ek Villain – Psihopatul

Ek Villain – Psihopatul

 

INTRODUCERE Ek Villain – Psihopatul

Ek Villain – Psihopatul este un thriller romantic indian. Un film cu o poveste buna si cu actiunea tipic bollywoodiana, un remake dupa filmul corean „I Saw The Devil”. In rolurile principale ii avem pe: Sidharth Malhotra, Shraddha Kapoor si Meher Acharya Dar, scenariul este realizat de Tushar Hiranandani si Milap Zaveri, regia este semnata de tanarul regizor Mohit Suri, care la 33 de ani nu este la primul film. Pelicula a avut premiera pe 27 iunie 2014, a strans critici pozitive si a avut incasari mai mult decat duble in ciuda celor care criticau faptul ca este imposibil un remake indian dupa un film facut in Korea.

Ek Villain Psihopatul POSTER

REZUMAT Ek Villain – Psihopatul

Filmul prezinta povestea unui hitman profesionist cu sange rece care in cele din urma s-a indragostit, exact cand pare sa fi gasit un echilibru si un nou inceput un criminal in serie intra in peisaj si distruge totul.

PUNCTE DE INTERES EK VILLAIN Ek Villain – Psihopatul

Nu stiu daca indienii au facut multe thrillere, eu vazut pana acum unul si a fost interesant, avem de urmarit o poveste de iubire intesata cu actiune, suspans si ideea unui thriller bizar. Avem de urmarit un duel violent intre personajele centrale, lucru rar intalnit la Bollywood.

PUNCTE TARI Ek Villain – Psihopatul

Este un proiect inraznet cu lucrurile bine echilibrate. Rolurile principale ne impresioneaza prin inovatie si dinamism.  In alta ordine de idei pot spune ca este un film dragut, violent si glorios. Datorita naratiunii si eroilor.

Ca la orice film indian nou imaginea si sunetul sunt de foarte buna calitate, ne bucuram de asemenea de niste decoruri potrivite cu tema.

Ek Villain Film

PUNCTE SLABE Ek Villain – Psihopatul

Ek Villain – Psihopatul se doreste a fi un film cu un grad mare de violenta dar sta foarte slab la finalizare, se vede clar incetinitorul si lipsa unor efecte in acele situatii. Mai bine pastrau ideea unei singure imagini in acest caz, cum fac koreeni de la care s-au inspirat. Unele episoade erau foarte scurte si altele foarte lungi. Este un thriller in care raman amestacate fara succes  acele dialoguri tipice indiene bazate pe moralitate prin vorbe mari in momente cheie.

A totalizat mai multe review-uri pozitive decat negative, dar cele negative sunt mai constructive pentru echipa de productie.

OPINII Ek Villain – Psihopatul

Una peste alta este in film interesant de urmarit, imi place sa cred ca este o piatra de pornire pentru piata indiana si astfel poate o sa vedem mai multe filme psihologie indiene.

Din nou o bila alba pentru imagine, sunet si decor. Actorii sunt prezenti la datorie dar apar unele personaje ciudat conturate in peisaj.

Despre Ek Villain – Psihopatul mai gasiti articole pe Cinemil.ro, OglindaCatrePrezent.Wordpress.com, RalucaUluiteanu.EU si LauraPirlog.ro.

Filmul Ek Villain – Psihopatul a avut premiera pe 20 martie si este, din pacate, ultimul film indian din cinematografele romanesti. Poate macar acum la final lumea are curiozitatea sa incerce. Vizionare placuta !

In mijloc, langa mine, este Trif Vlad, autorul articolului
In mijloc, langa mine, este Trif Vlad, autorul articolului

Articolul despre Ek Villain – Psihopatul a fost scris de Trif Vlad.

 

 

Comments

comments

One thought on “Trif Vlad despre Ek Villain – Psihopatul

  1. Pingback: Trif Vlad despre Ek Villain – PsihopatulBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !