De la altii: Echipament de protectie personala

Echipament de protectie personala

 

 

Cand ne referim la acest segment de materiale folosite in diverse ramuri de activitate, trebuie sa intelegem ca el cuprinde imbracamintea de protectie, castile, ochelarii si oricare alte articole sau piese de echipament concepute sa protejeze corpul celui care le poarta de ranire. Pericolele impotriva carora lupta acest echipament includ: fizice, electrice, de caldura excesiva, de ordin chimic, biologice si particule ce circula prin aer. Cumpara un echipament de protectie potrivit in Braila, la Selgros.

Acest echipament de protectie poate sa fie purtat atat in sarcini legate de munca, cat si in diverse sporturi si in unele activitati recreationale. Elementele sale pot sa fie luate atat peste piesele traditionale de imbracaminte, cat si in mod distinct.

Scopul folosirii acestui echipament este de a  reduce expunerea angajatilor sau lucratorilor la aumite pericole atunci cand verifica, administreaza diferite aspecte controlabile, ce nu pot reduce riscurile activitatilor respective. Altfel spus, aceste echipamente sunt prezente in locurile in care exista pericole. Ele nu pot eimina pericolul de la sursa pincipala ci incearca sa previna accidenteari ce pot aparea daca echipamentul cedeaza.

Astfel, exista:

  • aparatura pentru a facilita respiratia oamenilor, in diverse campuri de activitate – masti de gaz, filtre de particule
  • echipament pentru protejarea pielii (impotrica cancerului de piele, dermatitei de contact, etc); aici vorbim de manusi de cauciuc, masuni rezistente la taiere, pentru taiere cu motoferestrau, manusi rezistente la caldura, halate, masti pentru fata, ghete/cizme s.a.
  • piese pentru protejarea ochilor
  • protectia auzului
  • echipamente anti-glont

Legislatia tarii noastre si a Uniunii Europene stabileste norme si reguli clare in ce priveste comercializarea, achizitionarea, echiparea si folosirea acstor echipamente. Investeste chiar acum in piesele potrivite afacerii sau activitatii tale si profita de oferta Selgros Braila de echipament de protectie.

Selgros Braila

Produse alimentare si nealimentare

Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila,810 166 , RO

Tel: 0239 602 000 ; Fax 0239 602 199


Articolul Echipament de protectie personala a sosit pe adresa contact arond emilcalinescu punct eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara pe unul dintre blogurile mele, nu ezita sa ma contactezi. Salutari MINUNATE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !