E greu pe corabia piratilor

E greu pe corabia piratilor

 

 

 

Am avut prieteni care cand erau mici visau sa ajunga pirati. Ma rog, atunci cand esti mic visezi multe. P-asta cu piratii am aflat-o doar o singura data, in rest meseriile visate erau un pic mai normale.

Despre meseria de pirat, si nu ma refer la cei care pirateaza filme si programe IT, am mai avut discutii cu un amic prin facultate. Cat de greu o fi ca pirat? Totusi, cat de misto este … 

Concluzia, inca de cand eram mic, a fost si ramane urmatoarea: e greu pe o corabie de pirati, insa e misto acolo. Fix la fel este gandita si camera de evadare Black Flag, de la Xscape. O camera superba, cu un decor extrem de misto, dar o camera foarte grea. Nu oricine se descurca pe corabia piratilor, insa toata lumea se simte bine acolo. O ora, nu mai mult 🙂

Pirati

Si, va spun sincer, este singura camera unde as mai fi vrut sa stau in ea inca o ora, doar sa studiez fiecare element de decor. Stiu ca n-aveam voie sa ma pozez cu chestiile din camera, dar stateam si ma uitam cu atentie la ele.

Sa va zic, acum, cele mai misto chestii din camera: lacatele. Toate lacatele erau diferite, nu gaseai 2 lacate la fel. La unele lacate efectiv nu stiam unde se baga cheia!

Puzzle-urile sunt si ele diferite. Camera, in sine, este grea nu doar din cauza dificultatii lor, ci si din cauza numarului lor. Sunt si grele (dar nu imposibile), sunt si multe. Insa fiecare puzzle este diferit si este extrem de misto gandit.

Pirati Comoara

Echipa mea NU a evadat, insa trebuie sa repet: ne-am simtit extrem de bine. Este tipul de camera extrem de bine realizata. Daca eram mai atenti si mai organizati evadam la timp, dar asta e, poate la urmatoarea lor camera, Backstage, vom evada.

Partea si mai misto acum vine: priviti ce poza ne-au facut. Mi se pare, pe langa experienta din camera, o amintire extrem de placuta care ne ramane. Sincer, cred ca ma duc sa mi-o printez, urmand ca apoi s-o inramez (poate gasesc vreo rama in forma de corabie).

Xscape Corabia Piratilor Echipa

Despre aventura noastra pe corabia piratilor au mai scris, pana acum, Andreea, Raluca si Malaezu.

Cei de la Xscape se gasesc in centrul orasului, pe Bulevardul Hristo Botev nr 6 (intrarea facandu-se din Strada Scaune), iar pe facebook sunt gasibili la adresa facebook.com/XscapeBucharest (asta pana nu le pirateaza cineva aceasta pagina). In loc de concluzie, repet ce stiam deja din copilarie: e greu pe corabia piratilor, dar te simti extrem de misto acolo 🙂 Salutari PIRATATE tuturor!

 

Comments

comments

4 thoughts on “E greu pe corabia piratilor

  1. Pingback: E greu pe corabia piratilorBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Capturati de pirati - Black Flag

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !