Dusul cu rigola – sfaturi privind construirea cabinei de dus pe pardoseala

rigole-dus-baie-moderna

Lumea de astazi este definita de viteza. Ne dorim sa traim in conditii excelente de confort, pentru a ne eficientiza fiecare sarcina de peste zi, iar la finalul ei sa ne intoarcem intr-o casa primitoare. Mai intai insa trebuie sa ne asiguram confortul pe care il dorim. Baia, incapere cu rol bine definit din locuinta, trebuie sa se plieze de asemenea pe anumite rigori. Fie ca vrei sa reamenajezi, fie ca abia iti construiesti casa si trebuie sa te decizi asupra baii, un subiect de interes pentru tine este dusul.

Chiar daca o baie relaxanta in cada este o dorinta pe care o au cei mai multi, dusul este cel care se pliaza in ziua de astazi cel mai bine nevoilor noastre, avand in vedere timpul pe care suntem dispusi sa il investim in acest sens. Astfel, cabina de dus este solutia optima pentru a-ti mentine igiena zilnica.

Cat de confortabil iti va fi sa il folosesti si sa il intretii depinde de tipul acestuia. Modelul de cabina de dus este deci o problema pe care trebuie sa ti-o pui. Din capul locului excludem modelul cu usi din sticla, deosebit de pretentioase in ceea ce priveste intretinerea, mai ales daca tii sa fie mereu totul perfect in baie. Un model asupra caruia timpul nu isi va pune insa amprenta este dusul cu rigola.

Dusul cu rigola – sfaturile specialistilor RigoleSifoane.ro

Sa le luam pe rand! RigoleSifoane este un furnizor renumit de rigole si sifoane pentru spatii variate, potrivite atat in scop casnic, cat si industrial, comercial. Regasesti in portofoliul lor deci si sifoane si rigole pentru pardoseala.

Dusul care inglobeaza astfel de sisteme de scurgere este deosebit de practic, mai ales in cazul celor care nu vin cu pereti de sticla. Este vorba aici despre dusul walk in, in sensul ca nu va exista nici cadita specifica, nici peretii.

Poti avea in vedere alternative, precum caramizi din sticla, caramizi normale, poti insera dusul intre doi pereti existenti sau ii poti realiza din rigips placat cu faianta. Poti contura deci si un aspect modern al dusului.

La libera ta alegere, poti realiza un dus cu sau fara usa de intrare. Desigur, ideal este sa tii cont si de modul in care proiectezi baia. Un dus cu rigola in pardoseala prezinta insa avantajul ca poate fi instalat in orice zona a camerei. Pe rigolesifoane.ro poti vizualiza modelele pe care specialistii ti le pun la dispozitie.

Pentru ca nu este unul dintre acele elemente conditionate cumparate pentru a fi instalate in baie, nu se mai pune nici problema cazii. Iata deci ca ramane la alegerea ta care va fi dimensiunea dusului. Rigole cabine dus gasesti, dupa cum am mentionat mai sus, in catalogul specialistilor. De altfel le poti cere acestora sfatul in ceea ce priveste modelul potrivit in functie de ceea ce ai nevoie. Gandeste-te la aceasta alternativa mult mai practica pe care o ai la dispozitie si adapteaza solutiile in functie de preferintele tale.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !