Dupa BizCamp si Zilele Biz urmeaza … Netcamp!

Faptul ca am fost la BizCamp si Zilele Biz deja stiti. Doar v-am innebunit cu articolele despre acele evenimente. Iar pe twitter nu mai zic: le-am facut praf hashtagul ala de cate mesaje am dat. Acum urmeaza deci NetCamp.

Poate par eu in urma ori prost informat (sau poate doar prost si atat), insa pana acum n-am mai fost la niciu NetCamp. Desi varsta zice altceva, in d-ale evenimentelor blogosferice nu sunt experimentat. Sunt tanar si nelinistit s-ar putea spune.

Asa ca nu va pot spune cu exactitate ce se va intampla p-acolo. Ce scrie pe site (pe care-l puteti consulta cu incredere) e sfant. Atat si nimic mai mult stiu si eu. Da, evenimentul e organizat de Manafu , un tip care se ocupa cu organizari de evenimente. O face bine, cel putin Webstock-ul a fost foarte bine organizat.

Despre cum A FOST e usor de scris, povestesti fix ce ai vazut, cu bune si cu rele. Despre ce va fi ori ce CREZI ca va fi este insa foarte greu. Nu stiu vere cum va fi, habar n-am daca o sa-mi placa sau nu si nici macar cat de util va fi. Daca totul va fi roz si frumos, ma voi duce si la anul. Daca nu, asta e, la anul voi lasa loc altora.

Pe bune: am ajuns precum emisiunile alea tembele de sport, unde jurnalistii trebuie sa comenteze ce va fi. Si dupa ce isi epuizeaza ei cliseele clasice (oricum sunt putine), se mai apuca sa sune „oamenii de fotbal”. Si baga si ei clisee, unii pe aceleasi, altii le schimba nitel. Asa-s si io. „OLANDA E O ECHIPA VALOROASA, DAR NU SUNTEM IN FORMA…”. Ah, nu, de Netcamp era vorba. Da, deci NetCamp e un eveniment prestigios, valoros, vor fi numai oameni de valoare… (in afara de mine, logic).

Pe bune acum, revin cu un articolas cand se termina. Si urmariti contul meu de twitter, o sa zic cate ceva si p-acolo.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Cine vine pe la Netcamp si vrea sa ma cunoasca, sa dea un semn. Fie aici un comentariu, fie cel mai bine pe twitter, cu #netcamp si @EmilcalinescU . Atat. VOi fi in mov imbracat, si asta din 2 motive(hai ca ma lungii mult cu ps-ul asta):
1. Joia flacara violeta e puternica rau.
2. Daca am enervat data trecuta pe cineva fiind imbracat in roz-bombon (sau „cyclamen”), de data asta vreau sa-i vad ce zic de mov-ul meu. Cum ar zice un fost coleg: LA VIE EN MOV!

One thought on “Dupa BizCamp si Zilele Biz urmeaza … Netcamp!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !