Dumnezeu prefera lemnul NU este o melodie

Dumnezeu prefera lemnul NU este o melodie

 

Clipul formatiei Taxi, Dumnezeu prefera lemnul, a impartit internetul in 2 tabere. Taberele au fost create pe criterii care NU tin de muzica. Pana sa vedem ce e cu clipul, vi-l arat:

Acum, dupa mine sunt clipul are o imensa problema. Una mare-mare-mare

Dumnezeu prefera lemnul NU este o melodie

Numiti-o cum vreti, o recitare pe anumite ritmuri, un inceput de melodie, orice, dar nu e melodie. Chiar daca sunteti de acord cu mesajul, NU putem vorbi despre o melodie.

Acum multi ani, Parazitii scosesera celebra melodie Jos Cenzura. Acolo, in melodie, au aparut mai multe personalitati. Totusi, judecand-o cap-coada, acel clip POATE fi numit o melodie, impactul fiind mult mai puternic (melodia rula pe posturile muzicale, asta cu Dumnezeu prefera lemnul nu stiu daca a fost ori ar putea fi difuzata vreodata). Va las mai jos melodia Parazitii sa va convingeti.

Restul problemelor pica in plan secund: cine sunt acei domni, fiecare, separat, daca ar trebui sa apara acolo, daca trebuie sau nu sa avem Catedrala Mantuirii Neamului.

Nu zic ca ei n-ar fi fost bine intentionati, dimpotriva. Spun doar ca un clip, oricat de viralizat ar fi, trebuie sa fie mai mult decat un clip publicitar. Ar fi trebuit sa fie o melodie, un HIT, care, prin calitatea melodiei, sa intre, obligat-fortat, in playlist-ul radiourilor si posturilor tv.

De ce ai promova o chestie, buna sau proasta, printr-un clip jalnic? Adica un fel de clip publicitar care vrea sa fie o melodie, dar nu este!

Sursa foto: Ziarul Puterea
Sursa foto: Ziarul Puterea

Dumnezeu prefera lemnul, de acord, dar prefera si o melodie pe masura. Luati exemplul formatiei Parazitii si faceti un hit care sa ramana in amintirea oamenilor si dupa 10 ani. Unii mai fredoneaza si acum refrenul de la Jos Cenzura! Nu, nu conteaza ce a facut acum Cheloo si cine este el in viata privata, cum nu conteaza daca melodia va fi facuta de Taxi ori de Vunk (ca tot apare cornel Ilie in clip). Salutari ATEE tuturor!

 

Comments

comments

One thought on “Dumnezeu prefera lemnul NU este o melodie

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !