Sa ne amintim duminica

Sa ne amintim duminica de … un articol paranoic despre mine. Nu, nu glumesc: chiar asa e.

Ma rog, si ce scria in articol era adevarat: nu-mi mergea site-ul facultatii de acasa. Acu’ cateva zile aflu ca nici unei alte foste colege nu-i merge (e devianta de felu’ ei). Ea din fericire nu e paranoica si da vina pe servere si pe alte alea.

Pentru cine nu stie (in special cei care nu au frecventat blogul meu vechi ci doar pe acesta) cariera mea blogosferica a fost inceputa cu „noutati” din facultatea de sociologie. Cine vede actualul meu blog (si temele de pe el) probabil crede ca nu mai e al meu.

Ma rog, asta e rolul rubricii mele de duminica ­čÖé

Salutari NOSTALGICE si SOCIOLOGICE tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Sa ne amintim duminica

  1. Pingback: Leapsa de week-end | Probiu.ro
  2. Eu ├«n┼úeleg frustrarea din articolul t─âu. Recent mi s-a ├«nt├ómplat acela┼či lucru cu site vplay, care pe RDS nu func┼úiona. Se pare c─â cei de la RDS erau ├«n culp─â, deoarece, dup─â ce s─âpt─âm├óni de zile n-a func┼úionat acest site, dup─â ce au venit ┼či au f─âcut ceva modific─âri la leg─âturile de la panou, acum merge. Frustrarea ini┼úial─â, atunci c├ónd nu ├«n┼úelegeam ce anume nu merge ┼či paranoia, de ce tocmai acest site, pe care ├«l vedeam zilnic, mi-e foarte cunoscut─â.
    Asta pentru ceea ce ai scris atunci ­čÖé
    Ca s─â fiu pe un ton cu comentatorul de mai sus – se vede o evolu┼úie, fireasc─â, zic eu, a felului ├«n care scrii. O maturitate ├«n felul cum prezin┼úi acum lucrurile. Este bine c─â ai cum s─â faci compara┼úie ├«ntre cum scrii acum ┼či cum scriai atunci.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !