Drumul pana la Webstock

Recititi cu atentie ultimele 2 articole si ganditi-va ce legatura poate fi intre WebStock si o Scoala (universitate) de Vara? Pai simplu: plec de la una sa ajung la alta. Lucrurile au fost insa speciale. Ca de obicei.

Intai, am stat pana pe la 3 dimineata. Initial nu vroiam sa dorm, dar se sparsese gasca, toata lumea vroia sa doarma, ce era sa fac. Hai sa dorm 3 ore. La 6:10 suna ceasul, ma trezesc, toate bune. Doar ca … lipsea ceva. Lipsea geaca mea. De blugi. In care geaca era … camera! Totul pe fuga, totul pana nu pierd trenul. Si nu eram doar eu, ci si treinarita cea feminista. Caut eu disperat geaca, imi amintesc ca e in alta camera. O recuperez. Intre timp nu am mai avut timp de nimic, sa verific nimic. Si am uitat lucruri: intai incarcatorul de la camera. Apoi ochelarii de soare (care-mi cazusera). De-ar fi fost astea singurele lucruri…

Mergem cu trenul. Un tren privat, foarte misto. Initial Mihaela ma avertizase ca voi fi OBLIGAT s-o las sa doarme. Nu a dormit. Eu oricum nu puteam sa dorm, asta e cert. Daca ea ar fi dorit chiar nu stiu daca as fi lasat-o. Ori m-as fi dus pe alt scaun, mi-as fi bagat castile in urechi si as fi rezolvat problema, ori as fi trezit-o din 5 in 5 minute :)) Nu a fost cazul, ea n-a dat niciun semn ca ar dori sa doarma.

Ajungem noi in gara, se intereseaza ea de tren de intoarcere. Si ne despartim in metrou. La Victoriei. Cu promisiunea ca ne vom revedea CURAND. Ce inseamna CURAND? Pai … in aceeasi zi ! Da, pe bune ca asa fu …

Merg eu spre casa, stiam ca uitasem cateva chestii, dar ziceam ca nu-i bai, pot fi recuperate. Ajung eu acasa, bag mana-n buzunar sa scot cheia. Si scot o cheie pe care scria un anumit hotel si o anumita camera! Foarte tare! Ca-n bancurile alea cu ardeleni: trenul a plecat, da biletele is tot la mine! Dupa primul moment, in care radeam singur de nebun (ma si gandeam: ba, or fi 2 chestii in minus, da ieta ca am si ceva-n plus), mi-am dat seama ca e ceva de rau asta. Ca acea cheie trebuie sa ajunga, cumva, inapoi in Predeal. Sun eu pe colegul meu de camera (despre el voi avea un articol separat), aflu numarul Mihaelei si o anunt cu tristete ca va trebui sa ma mai vada din nou. Astazi. Ne dam noi intalnire la Romana, la metrou (n-am mai iesit, am dat peste bare acea cheie), si rezolvam problema. Doar ca eram nitel in intarziere. Sau eram eu paranoic (am ceva cu intarziatii, iar in aceasta situatie nu paream in postura de a-mi permite sa intarzii). Asa ca am apelat la solutia ultima: taxiul. 7lei mi-a luat (am luat metroul de la romana la Unirea, iar de acolo taxiul) si am fost multumit. Un om super de treaba, care mi-a si multumit pentru ca firma de taxiuri respectiva are exclusivitate la Marriot. Si aveau comenzi garla, iar el avea voie sa si ramana acolo. Am si glumit cu el, i-am zis: de ce ziceti asta dupa ce pornirati aparatul? Mai bine ziceati inainte …

I-am explicat nitel cum e cu Webstock , ce e si de ce are atatea comenzi de la Marriot. Nu parea sa inteleaga, nici macar nu-si dorea, isi facea doar datoria.

A, era sa uit: am fost paranoic, am crezut ca intarzii, si am ajuns la 2 fix. Conferinta incepea la 2:30 … Nu e prima oara .

Salutari blogosferice tuturor!

ps: Articole despre Webstock voi mai scrie. Ca am primit reprosuri pe aceasta tema.

6 thoughts on “Drumul pana la Webstock

  1. Deoarece ma simt cu musca pe caciula ca am furat si plagiat dupa niste lepse mai vechi alcatuite sau prezentate de tine pe care le-am gasit pe blogul tau vechi, (desi atunci ti-am dat credit, desigur), acum te invit si eu la randul meu sa incerci sa depui efortul de a raspunde la intrebarile unei lepse de pe blogul meu ! Maine este si ziua mea, insa NU trebuie sa te lasi simtit obligat de aceasta chestie, deoarece eu nu sunt blogger comercial sau de tip jurnalist, ci doar ma joc de-a blogger-ul deoarece am excesiv de mult timp liber la dispozitie.

  2. Pingback: Recuperator

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !