Dragi tovarasi, am vazut filmul Sunt o baba comunista

Dragi tovarasi cititori de blog cu de toate (si chestii comuniste, si chestii imperialiste),

Va anunt cu bucurie in suflet ca de dimineata am fost sa vad filmul Sunt o baba comunista, produs si distribuit in cinematografele din toata tara de tovarasii de la Media Pro. Vizionarea a avut loc in cinematograful PRO (denumirea noua si imperialista a fostului glorios cinema Luceafarul, construit cu banii si sudoarea poporului roman).

La vizionarea de presa nu am fost singur, ci am fost alaturi de un tovaras care studiaza filmul in inima imperialismului (Marea Britanie), insa care se va intoarce in tara pentru a sluji tara si partidul. Pe langa acesta am mai intalnit acolo alti tovarasi bloggeri, critici de film si ziaristi.

Cu totii am savurat filmul si ne-am lasat cuprinsi de magia spiritului socialist din el. La final, tovarasii de la Media Pro chiar ne-au facut sa ne simtim ca in Epoca de Aur: steagul partidului nostru iubit, steagul Republicii Socialiste Romania, bucate de pe vremuri, plus sucuri CICO si BEM-BEM (cu sifonul aferent). Totul la temperatura camerei, bineinteles, pentru ca tovarasii sa nu raceasca si sa fie apti de munca si zilele urmatoare.

Pentru tovarasii doritori de nostalgii comuniste, filmul Sunt o baba comunista se lanseaza in cinematografe pe data de 23 august, data speciala pentru toata suflarea rosie. Incepand cu acea data filmul Sunt o baba comunista patrunde atat in cinematografele socialiste, unde de altfel si trebuie sa fie, cat si in monumentele imperialismului economic, cunoscute in lumea intreaga sub numele de mall-uri. Daca doriti sa faceti o aroganta socialista sunteti invitati sa vizionati filmul acolo, alaturi de o punga de popcon si de o coca-cola de provenienta americana.

Dragi tovarasi, eu am incheiat aici transmisiunea, nu inainte de a va spune ca am scris, cu la fel de mult patos socialist, si despre cartea Sunt o baba comunista, pe care v-o recomand la fel de calduros.

Salutari TOVARASESTI tuturor!

ps: Cine doreste sa scrie despre filmul Sunt o baba comunista in stilul EUROPA LIBERA are de la mine un loc liber pe acest blog, pentru a scrie un GUEST-POST REACTIONAR! Doritori? 😀

8 thoughts on “Dragi tovarasi, am vazut filmul Sunt o baba comunista

  1. Pingback: In parc | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !