Dracula poate fi invins CRESTINESTE!

Dracula poate fi invins CRESTINESTE!

 

Saptamana trecuta am fost la a treia camera Dracula din cariera mea de evadator. Aceasta a treia camera se afla undeva pe la Romana, pe strada Ernest Brosteanu, la numarul 8. Acolo am avut surpriza sa dau peste un fost coleg de generala, proaspat antreprenor in industria escape-urilor.

Vizitandu-le si pe celelalte 2, voi vedea aceasta camera si distinct, dar si comparativ. Asadar:

Internet Explorers Dracula

1. Imi place ideea care reiese din camera: Dracula poate fi invins CRESTINESTE! In 2 randuri trebuie sa gandesti crestineste. Noroc c-am avut crestini printre noi, altfel acolo ramaneam!

2. Finalul este misto, desi prefer finalul de la concurenta (Dracula de la Locked In).

3. La final ai un bonus, pe care noi nu l-am facut. Oricum, eu cand vad o cheie de final primul lucru pe care-l fac este sa deschid usa. Nu conteaza cum si-n ce fel.

4. Ca un mic sfat, as adauga ceva la decor. Peretii prea sunt intr-o singura culoare.

Internet Explorers Dracula2

5. Ca un plus, puzzle-uri extrem de diverse. Ai trei indicii, dar baietii de la intrare ne-au dat, la ultimul indiciu, hinturi pentru 2 puzzle-uri. Abia la final ne-am dat seama de asta :))

6. Camera lui Dracula nu este grea, dar nici foarte usoara nu e. Are niste puzzle-uri in care-ti poti prinde urechile.

7. As vrea sa fac un top, dar mi-e greu. Fiecare camera are farmecul lui, Biroul lui Tepes avea o mobila foarte misto, finalul de la Dracula din LockedIn era foarte misto, Dracula acesta are niste puzzle-uri foarte misto si foarte diversificate.

Emil Dracula

Cu greu, insa voi avea si un top al camerelor cu Dracula. Nu va dezvalui acum nimic, va spun doar ca urmatorul articol d-aici va fi pe aceasta tema. Dupa 72 de camere voi face o sinteza a camerelor de evadare. Doar topuri de bine, ce nu mi-a placut sa fie dat uitarii 🙂

Despre aventura noastra acolo a mai scris, pana acum, Andreea Mihaila (UPDATE: Intre timp au scris atat Trif, cat si Iulia).

Escape RooMania

Aceasta a treia camera a lui Dracula (a treia pentru mine, nu le-am luat in ordinea aparitiei) este in portofoliul celor de la Escape RooMania. Ei vor sa aiba, in total, 5 camere, urmatoarea urmand a fi camera lui Harry Potter, pe care o astept cu nerabdare. Cei de la Escape RooMania pot fi gasiti si pe facebook, dar si offline la adresa deja mentionata mai sus, Ernest Brosteanu nr 8. Un singur sfat am pentru voi inainte de a merge aici: Dracula poate fi invins crestineste. Salutari EVADATOARE tuturor!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Dracula poate fi invins CRESTINESTE!

  1. Pingback: Dracula poate fi invins CRESTINESTE!Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !