DJ Personal. Avantaje.

Cati dintre voi nu ati participat la petreceri private in care muzica se punea de pe pc? Cati dintre voi nu si-au dorit macar o data sa aiba un Dj la ei acasa? Sa nu mai zic de situatiile, deloc rare, in care este inchiriata o locatie (sa zicem pentru balul bobocilor) care nu vine cu un dj inclus? Si te trezesti cu cine stie ce nene care-ti pune muzica. Calitatea este bineinteles indoielnica.

Este adevarat, sunt unii oameni care exagereaza pasiunea pentru astfel de atmosfera si cheama Dj la nunta. NU sunt de acord cu asa ceva. Sunt mai OLD SCHOOL asa si sunt de parere ca nunta nu e nunta fara lautari. Chestie de gusturi si de optiune personala.

La ziua de nastere insa un DJ este binevenit. Avantajele sunt certe:

– Atmosfera tinereasca. Este foarte important acest lucru, petrecerea aia trebuie sa fie bine vazuta de catre invitati.

– Calitatea muzicii este mult peste calitatea pe care o poate oferi un laptop. E adevarat, cunosc oameni care au dat o petrecere cu un telefon. Se poate, nu neg, dar nu putem compara calitatea oferita.

E adevarat, DJ-ul costa, dar nimic nu este gratis pe lumea asta. Nici macar muzica. Ce-i drept, un DJ nu este atat de scump pe cat v-ati putea imagina. Iar faptul ca vine cu echipamentul lui este un avantaj in plus. Practic nu mai dam o caruta de bani pe niste echipamente pe care le folosim o singura data pe an (sau maxim de 3 ori) si care oricum nu se compara ca si calitate cu cele profesioniste.

Daca sunteti din Cluj si doriti o petrecere de neuitat, apelati la DJ Cluj. Daca este printre cititorii mei cineva care a apelat la serviciile lor rog sa-mi spuna ce parere i-au lasat.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé si distractie placuta ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !