Distractie cu prietenii. Airsoft.

Care sunt optiunile de distractie cu prietenii? In ziua de astazi sunt din ce in ce mai putine: iesitul la o bere, mersul la film/teatru/concert, mersul in club, mersul la billiard/bowling. Unii mai practica si jocurile de societate, unele deosebit de inteligente, tip Mafia, altele care depind doar de noroc, tip Monopoly (oricat m-ar convinge unii de strategii, acolo zarul este de baza). In continuare voi vorbi insa despre Airsoft, o noua modalitate de distractie cu prietenii. Una care imbina strategia si gandirea cu exercitiul fizic. Si care NU presupune deloc noroc.

Inainte sa va vorbesc EU despre Airsoft, am un filmulet introductiv care se va dovedi foarte util:

Sa va zic, acum, cateva avantaje ale acestui joc de Airsoft:

  1. Faceti miscare. Ne plangem ca nu facem miscare, ca toate activitatile presupun fie spatii inchise, fie stat degeaba, fie, din pacate, ambele. Asa ca un joc care sa necesite miscare este binevenit.
  2. Stimuleaza munca in echipa. Da, Airsoftul dezvolta munca in echipa, din acest motiv este folosit de multe firme, ca team-building. E adevarat, daca relatiile nu-s tocmai ok in echipa poate avea efecte contrare, fiind totusi o competitie.
  3. Sunt folosite replici ale unor arme celebre. De exemplu, multa lume a visat sa tina in mana, cel putin o data, un Kalsnikov sau un AK47. Putem tine in mana o copie (FIDELA) a acestor arme. Puteti observa foarte usor acest lucru accesand site-ul oricarui magazin de airsoft.
  4. Este un joc de strategie, aplicat in aer liber. Daca v-a placut sa va jucati Counter, de ce n-ati aplica tehnicile din Counter in aer liber? E un sentiment mult mai placut.
  5. Stiu ca a fost nebunie zilele astea (saptamanile astea) in legatura cu posibila recrutare. Cineva mi-a soptit ca aceste sporturi ar ajuta.

Airsoft – o distractie cu prietenii pe care, cu siguranta, o veti dori repetata. Cat de curand ma voi baga si eu la asa ceva. Sa vedem cat ma tine conditia fizica 🙂 Salutari LUPTATOARE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !