Discutii despre pariuri

Prin definitie fotbalul este cel mai discutat sport. Nu ma intrebati de ce, dar asa este. Discutiile despre fotbal sunt tot timpul cele mai incinse si cele mai pasionale. De multe neutrii (cei exteriori) se intreaba: bai, dar de ce puneti atata pasiune? Castigati vreun ban?

E, uite ca unii castiga bani. Din pariuri. Pariuri sportive de cele mai multe ori, insa sunt atatea si atatea pariuri extrasportive atat de banoase. Iar daca discutiile despre fotbal sunt intre doi pariori va dati seama ca sar scantei. Mai ales ca de multe ori au pariuri contrare. Faptul ca a castigat Steaua in dauna lui Dinamo poate fi mai putin grav ca victoria unei echipe de liga a V-a din Anglia in dauna altei colege de divizie. Frate, frate, dar branza e pe bani.

Pentru discutii cu mai multi pasionati (pariori) s-au inventat forumuri. Unul dintre ele este: www.pariuri-online.ro/forum/. Desi altfel forumurile ca si concept sunt invechite la pariuri acestea se pot dovedi foarte utile. De pe forumuri poti afla ponturi (ale dracului de importante), pe forum te poti lauda, pe forum poti sa-ti versi necazul. Intr-un cuvant: poti socializa. Fotbalul este un sport social, iar socializarea nu trebuie sa fie musai live.

Sa revin totusi la http://pariuri-online.ro/forum/. Un forum ca oricare altul, cu categorii frumos aranjate, cu chestii „off-topic” (doamne, expresia asta ne-a ramas in limbaj de am ajuns s-o folosim si in real life). Dar si cu chestii „surprinzatoare”: forex, poker, backgammon. Da, invechitele table sunt si online. Daca aveti impresia ca doar pensionarii joaca table va inselati. Nu, tablele sunt un sport la fel de serios (si de banos) ca pokerul. E adevarat, strategiile sunt mai limitate si norocul e mai important (Zic unii), dar poate chiar asta e farmecul.

Daca sunteti pasionati de pariuri si considerati ca aveti noroc, puteti arunca o privire pe forumul invocat mai sus. O sa va ajute sa interactionati cu alti pasionati ca si voi. Si, daca aveti noroc, o sa va ajute sa castigati niste bani. Sau sa-i pierdeti pe toti, in functie de cum sunt asezate astrele :))

Salutari blogosferice tuturor ­čÖé

One thought on “Discutii despre pariuri

  1. Pasiunea pentru fotbal si pariurile sunt doua lucruri total diferite , nu o sa apara certuri sau dispute de la faptul ca doi oameni au pariat diferit la un meci , doar daca cei doi tineau cu echipe diferite de la inceput .
    Pasiunea pentru fotbal pentru o echipa este ceva ce nu ai cum sa intelegi daca nu le ai , este ca si cum ai fi fanul unei formati dar mult mai intens , pariurile sunt alceva cei care fac bani din asta deobicei nu pariaza pe echipele sustinute , pentru ca nu e bn sa pariezi cu inima .

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !