Disco love

Multe spectacole de teatru despre dragoste. Dragoste intre persoane de sex opus, dragoste parentala, dragoste fata de o persoane bolnave … Dragoste, dragoste, peste tot dragoste. Unii se intreaba: Ce poti aduce nou la capitolul dragoste? Cum poti face ceva original despre un subiect atat de banal? Disco love este unul dintre multele spectacole despre dragoste. Desi la prima vedere nu pare a avea ceva spectaculos, rezultatul este unul bun.

Incredientele reusitei sunt:
– Se iau 5 personaje, fiecare cu propria poveste de dragoste. Toti actorii sunt tineri, talentati si dornici de afirmare. Se adauga legaturi intre actori, pentru ca spectacolul sa capete consistenta.
– Se pune o atmosfera de discoteca, la care se adauga si o muzica din anii 90.
– Se proiecteaza spectacolul intr-o locatie mai intima, unde efectul luminii este maxim. Despre locati Godot SubScena voi reveni la final.
– Se orneaza cu cantece, dansuri, voie buna.

Rezultatul, ca sa ramanem in exprimarea culinara, este delicios. Pe scurt, personajele sunt urmatoarele:

1. Remi este un Don Juan mic si eficient. In spatele barbatului de succes se afla insa o drama in dragoste, pe care acesta o ascunde foarte bine.

2. O actrita starleta, iubita de public si de presa, se schimba total atunci cand il vede pe Remi alaturi de alta femeie la o masa alaturata.

3-4. UN cuplu format dintr-o femeie fatala, Silvia, si Robert, un om pe cat de implinit pe plan profesional, pe atat de neimplinit in plan personal. Certurile in cuplu erau la ordinea zilei: ba copilul are prea multe mofturi, ba neintelegeri la SuperMarket. Scandalul major apare atunci cand ambii soti isi recunosc infidelitatea. Se pare, totusi, ca infidelitatea este mai grava atunci cand este vorba de o femeie („sa inseli o femeie nu e acelasi lucru cu a insela un barbat”).

5. In sfarsit, avem virgina de 30 de ani (Arhitecta), care facuse o pasiune pentru Robert. Merge sa se angajeze la firma lui. Este respinsa. Nu renunta. Este dispusa chiar sa plateasca pentru ca Robert sa fie cel care o dezvirgineaza.

Disco love este un spectacol foarte bun, amuzant si antrenant. Iti aduce zambetul pe buze si iti insenineaza ziua. Iar Godot SubScena este loc foarte dragut: mic, intim, relaxant si primitor. Mi-as dori sa se joace mai multe spectacole acolo.

Despre Disco Love gasiti articole pe blogurile amicelor mele Sofia (care m-a insotit vineri seara, la spectacol) si Ileana (care m-a invitat la spectacol si careia ii multumesc), dar si pe Yorick.ro. Despre spectacol gasiti informatii pe pagina oficiala a Teatrului Godot. Salutari TEATRALE tuturor 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !