Din nou pe scena. Hell la Godot.

Din nou pe scena. Hell la Godot.

 

Am mai vazut in trecut spectacole de teatru in care sunt luati oameni din public si dusi pe scena. De multe ori am impresia ca aceia sunt tot actori (ori macar sunt intelesi cu actorii ce replici sa spuna). Uneori, intr-adevar, actorii stau prin public, folosindu-se de tot spatiul avut la dispozitie. In teatrele-cafenea se intampla des acest lucru. Alteori, insa, sunt luati pe bune actori din public.

Hell Afis

Dupa ce am fost luat de 2 ori de la masa si pus pe scena, am inceput sa cred ca-i pe bune toata chestia asta. Vorbesc serios: pana nu ajungi acolo si nu simti cum e, ai impresia ca e regizat. Daca as fi paranoic as spune ca spectacolele unde se intampla asta pe bune sunt doar cele in care ajung EU pe scena. Nu-s paranoic, dar ca gluma pot spune asa ceva.

Hell Godot Emil Calinescu Antoaneta Cojocaru

Luni, pe 9 martie, adica de ziua barbatului, am fost luat pe sus de Antoaneta Cojocaru (pe care am vazut-o pentru prima oara pe scena) si dus pe scena. Ce a iesit va las sa descoperiti.

In spectacol Antoaneta Cojocaru poarta numele de Hell. As putea spune ca dracu m-a dus pe scena, nu? :))

Emil Calinescu Godot Hell

Acum, sa va explic raspunsurile mele. Pe de-o parte, voiam sa nu zic ceva atat de DIFERIT incat sa fiu trecut la loc (serios, imi place pe scena), pe de alta parte voiam sa fiu un pic diferit, sa nu zic chiar se asteptau ei sa spun. Apropo, se tot spusese in spectacol despre un Ferrari la intrare. Toata lumea se astepta sa spun ca e al meu. Daca eram conformist pana la capat, fix asta spuneam.

Godot Hell Emil Calinescu

Acum provocarea pentru voi este fix asta: sa va dati seama despre ce este acest spectacol doar din acest clip. Si din poze. Nu va zic mai multe despre actiunea spectacolului, va zic doar ca Hell se joaca la Teatrul Godot din Capitala (si prin provincie, cand mai are turnee) si ca este regizat de Chris Simion. Despre distributie, insa, trebuie sa va mai zic cateva cuvinte:

Ela Ionescu PINALTI

1. Am revazut-o pe Ela Ionescu. Nu stiam unde am mai vazut-o, apoi am scotocit prin arhive si am descoperit: am mai vazut-o in spectacolul Pinalti (de la Teatrul Apropo, s-a mai jucat pe la Teatrul Arca – La Scena si la Teatrul Rosu), dar si in filmul La Limita de Jos a cerului. O actrita extrem de frumoasa si extrem de talentata.

Ela Ionescu

2. Joaca si Dan Radulescu, intr-o rol nespecific lui. Pantofii de lac asortati la blugi sunt farmecul personajului, desi parca il prefer in rolul lui Adam.

Eu si Dan Radulescu

3. Pe langa cei 3, ii mai gasim pe Ana Covalciuc si Mihai Smarandache.

Godot Hell 9 martie

Acum, daca vreti sa ajungeti pe scena nu trebuie sa faceti nimic. Am fost luat atat eu, care nu eram fix langa scena, cat si un domn care era destul de departat (Era foarte aproape de bar). E drept, daca stati la balcon (Godot are si balcon) sigur nu veti ajunge acolo.

9 martie godot hell

Asadar, Hell, Godot, eu pe scena, Antoaneta Cojocaru, Ela Ionescu, Dan Radulescu, … puteti fi voi acolo. Restul descoperiti singuri ­čÖé Pozele sunt fie din spectacolul de aseara (acestea fiind facute de Iulia, ea fiind, de altfel, si autoarea clipului), fie poze mai vechi, de-ale mele, cu actorii spectacolului. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Din nou pe scena. Hell la Godot.

  1. Pingback: Undercloud 2015 |

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !