Din nou la karaoke. RSS PUB

Dupa cum stiti am fost iarasi la karaoke. Melodiile le gasiti pe minunat.eu si pe youtube, nu le mai incarc si aici. Aici voi scrie, cu intarziere, povestea lor.

Asadar, totul a inceput cand s-a deschis RSS PUB. Un loc unde urmau sa se intample o gramada de chestii. N-am avut eu timp sa trec pe la toate, ca altfel activitate a fost zilnic p-acolo. Zilnic se intampla ceva acolo. Iar printre evenimente s-a fixat pentru vineri si karaoke. Habar n-am daca va fi in fiecare vineri sau nu, asta urmeaza sa aflu. Sper sa aflu. Cert este ca vinerea asta fu karaoke.

Eu am zis ca ajung la 21:30 de la inceput. M-am dus intai la un film (din care n-am inteles nimic), dupa care am mers la RSS PUB. E adevarat, dupa film am baut un paharut de vin cu producatorul & stuff. Si da, am si mancat un piscot sau doua. Nu degeaba sunt piscotar cu greutate ­čÖé

Ajung in jur de 21:30 la RSS PUB. Nu cantase inca nimeni, lumea parca ma astepta pe mine. Eu initial am stat sa asist, am zis intai sa vad pe altii cum presteaza. Cele mai multe prestatii le-au avut Andreea Vraja si cu Irina. Care Irina a avut oRoarea de a cantat cu mine pe scena…

Ma rog, au mai fost persoane care au cantat, dar din pacate nu le-am retinut numele (si nici blogul). Sper insa ca Bogdan sau Victor sa ma ajute ­čÖé

Intre timp ma interesam de zor ce piese sunt. Primul lucru aflat: nimic romanesc. NU aveam chef de cantat vreo manea, Cristi Mitroi ma indemna sa le fac o aroganta tuturor si sa le cant un rock. Insa parca vroiam ceva in limba mea. Ma gandisem initial sa cant Traiasca Berea, insa n-a fost sa fie (adica nu era melodia). Ma interesam eu p-acolo pana i-a venit lu’ Victor ideea. M-a pus sa ma duc pe scena si m-a intrebat daca pot face fata oricarei provocari. Logic ca am zis da, ce putea sa se intample?

Si mi-a bagat melodia… NU MI-E FRICA DE BAU-BAU (intrati pe minunat, e a II-a melodie). Irina a sarit imediat pe scena, nu-mi dau seama daca sa ma ajute sau sa ma faca de ras. A iesit ceea ce puteti vedea.

Urmatoarea melodie a fost ceruta de mine. Am vrut sa cant EMILIA: pentru voi, in aceasta seara, sunt EMILIA! I’M A BIG-BIG GIRL, IN A BIG BIG WORLD…

Ulterior m-am mai bagat peste 2 fete (Cristina, cea cu ROMANII SUNT FRUMOSI, care canta alaturi de o frumoasa domnisoara) la melodia I’M A BARBIE GIRL ­čÖé

Atmosfera a fost misto si sincer m-am simtit mult mai bine ca la Route 66, la Karaokele trecut. Atmosfera e mai intima, m-am simtit mai intre prieteni. Ok, au fost mai putini A-listeri (am auzit ca cica valoarea intalnirilor blogosferice se masoara in numarul de A-listeri prezenti).Si n-a mai fost concurs de karaoke, se canta doar de placere. Si atat.

Atmosfera marfa, promit sa revin acolo. Felicitari inca o data Victor si Bogdan (era sa zic Victor si Catalin ­čśŤ ). Si ca sfat: bagati si ceva melodii romanesti, sa ma fac de ras si-n limba mea natala ­čÖé (melodia NU MI-E FRICA DE BAU-BAU a fost rulata, in varianta karaoke, de pe youtube, nu era nici ea in playlist-ul initial)

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

4 thoughts on “Din nou la karaoke. RSS PUB

  1. OMG ! Bine ca am citit aici ce iti poate pielea Emil , draga . Conform dictonului „un om prevenit face cat doi „, ma voi asigura ca la piesele pe care le voi canta eu data viitoare va fi imposibil sa te alaturi. Nu de alta , dar ma tem sa nu ma eclipsezi cu vocea ta =))

  2. Raluca, nu scapi. Nu aveam microfon si tot m-am dus pe scena. Am luat unul din microfoane. Daca am chef de cantat nimic nu ma poate opri :))

  3. Pingback: Karaoke blogosfeic in RSS Pub | GoldMidas Blog

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !