Din nou la Food Bloggers

Din nou la Food Bloggers

 

 

Printre conferintele bifate anul trecut s-a numarat si Food Bloggers. Mi s-a parut interesanta ideea si partea cea mai misto este ca toata lumea are de invatat de la aceasta conferinta, nu doar cei care scriu despre mancare. Este, asa cum ziceam si anul trecut, o ocazie sa cunosti o nisa, dar si o oportunitate de a invata lucruri noi.

Recitind articolul de anul trecut mi-am dat seama ca descoperisem ceva misto, o metoda pe care am aplicat-o de prea putine ori: clipurile incarcate pe facebook. Cred ca voi mai baga cateva inainte de vizionari, ca au ceva trafic. Si da, de la Food Bloggers am invatat o chestie pentru Cinemil.

Food Bloggers

Anul acesta conferinta are loc marti, insa are un alt format. Se va incepe cu niste mici workshopuri, conferinta efectiva urmand a incepe la ora 13 (prima sesiune). Programul complet il aveti AICI, insa voi spune 3 dintre speakeri: Cristian Manafu, Razvan Exarhu si Florin Dumitrescu. Daca nu stiti cine e Florin Dumitrescu cu atat mai bine: mergeti marti si vedeti. Inca va mai puteti inscrie.

Hashtagul oficial al conferintei este ‪#‎foodbloggers15‬ .

Ma bucur, deci, ca o conferinta precum Food Bloggers va deveni o traditie. Cu cine ma vad, deci, marti? 🙂 Salutari GURMANDE tuturor!

 

 

 

Comments

comments

4 thoughts on “Din nou la Food Bloggers

  1. Pingback: Din nou la Food BloggersBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !