Din nou jocuri

Nevoia omului de a se juca, indiferent cum se manifesta ea, este una certa. Unele jocuri sunt utilizate in diverse tehnici de dezvoltare personala, alteori fiecare simte nevoia proprie de a se juca. Si actioneaza in consecinta.

Ca de obicei, este important de stiut unde sa ne oprim. A-ti petrece tot timpul jucandu-te nu este deloc o atitudine corecta, la fel cum nici a refuza in totalitate jocurile nu este de dorit.

Legat de calculator, exista o preconceptie, mai ales in randul oamenilor mai in varsta: nu este pentru joaca. Este chiar rusinos sa te joci in viziunea unora. Iar daca acel cineva este parinte, replica lui va veni imediat: pana si fi-miu a renuntat la asa ceva. Cu replica asta ar trebui sa te dea gata.

Oamenii mari, paradoxal, simt nevoia sa se joace la munca. Jocuri pentru oameni mari? Da, exista. Cum ziceam si intr-un articol anterior, in asa numitele site-uri de jocuri. Unde gasim, laolalta, jocuri 3D , jocuri de aventura ori jocuri de actiune.

O categorie interesanta este cea de fun. Oare restul jocurilor n-ar fi fun? In aceasta categorie se afla celebrele Angry birds, atat de populare pe telefoanele mobile.

Legat de ideea de a te juca pe pc si nu pe telefon, lucrurile sunt simple. Intai si intai, multi vor, pe de-o parte, ecran mare. Pe de alta parte, touch-screen-urile nu sunt la moda printre oamenii mari. Vor taste, vor sa fie clasici. Si nu in ultimul rand, a te prinde seful jucandu-te pe telefon este mult mai rusinos decat a te prinde stand pe un browser. A, da, si partea de o ziceam eu: inchizi repede browserul.

Si inca ceva: eu unul prefer oricand jocuri tip Angry Birds, ori altele de genul, fie si multyplayer, decat jocuri de pe facebook. Ferme, gradini ori alte chestii ce iti pun la incercare latura ta sociala. Trist, nu?

Salutari JUCAUSE tuturor.

2 thoughts on “Din nou jocuri

  1. Copilul din noi nu va muri niciodată asa ca nu trebuie să ne mirăm de vârsta celor care se joacă…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !