Din nou intr-o piramida. Maraton Decod3Rooms.

Din nou intr-o piramida. Maraton Decod3Rooms.

 

 

Va povesteam zilele trecute despre evadarea mea dintr-o piramida egipteana. La 2 zile dupa am fost la o alta camera de evadare avand aceeasi tematica. Invariabil, trebuie sa le compar. Mintea mea, oricat m-as stradui, doar asa le poate vedea.

Decod3Rooms Tomb Internet Explorers

Incep cu sfarsitul si va raspund din start: nu e niciuna mai buna sau mai putin buna. Fiecare are farmecul ei, desi au aceeasi tematica sunt diferite. Ambele sunt de efect, ambele sunt originale. Ele sunt dovada ca 2 oameni pot avea aceeasi idee si s-o puna in aplicare in mod diferit. Suntem diferiti, de ce ar fi ceva rau? Si tema imi place atat de mult incat dac-ar  mai fi inca zece camere de evadat egiptene as merge in toate. Si nu m-as plictisi. (de la prima camera am ramas, totusi, cu una dintre cele mai tari poze din arhiva mea personala)

Eu faraon

Sa va zic acum, pe scurt, 5 chestii despre cele 3 camere:

1. Ca o parere generala sunt usoare, insa relaxante. Iesi din toate cu zambetul pe buze si la final nu te simti deloc obosit. Dimpotriva as zice, am iesit de acolo extrem de energizat 🙂

2. Era sa nu iesim din camera criminalului in serie, asta pentru ca ne cam culcasem pe o ureche. Fata de celelalte este mai grea, dar per total nu e nimic imposibil in ea. Pot afirma ca se poate evada din ea fara indicii daca esti atent.

Decod3Rooms Serial Killer Internet Explorers

3. Cei de la Decod3Rooms au preturi extrem de accesibile, putand beneficia de reduceri studentii si grupurile mari de persoane.

4. Este in pregatire a IV-a camera, care sper sa fie la fel de bine facuta ca celelalte 3. Nu stiu mai multe detalii, va fi o surpriza si pentru mine.

5. Despre camere au mai scris Sofia, Malaezu, Alin si Ana. Pentru Sofia a fost primul MARATON si i-a placut la nebunie 🙂

Decod3Rooms Detective Smith Internet Explorers

Echipa noastra de 5 a obtinut urmatorii timpi: The Tomb 40:10, The FrameUp (cea cu detectivul Smith) 25:46 (locul 2 in Hall of Fame) si Serial Killer 51:21.

Decod3Rooms

Decod3Rooms pot fi gasiti offline pe strada Boteanu, la nr 3, iar online pe site si pe facebook. Recomand una bucata maraton Decod3Rooms pentru relaxare. Pentru incepatori se pot dovedi un inceput extrem de bun. Salutari EGIPTENE tuturor!

 

3 thoughts on “Din nou intr-o piramida. Maraton Decod3Rooms.

  1. Pingback: Din nou intr-o piramida. Maraton Decod3Rooms.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Din Egipt la detectivi, din birou la primitivi | Pe Ape Tulburi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !