Detaliile din casa – balustrada din sticla

Detaliile din casa – balustrada din sticla

 

In momentul in care iti amenajezi sau reamenajezi casa, detaliile vor face diferenta dintre un design banal si monoton si un design care iti atrage atentia si te face sa te simti bine, unic, acasa. Printre accesoriile care conteaza pentru a avea acel design special se numara si balustrada, interioara sau exterioara. Desigur, nu se aplica doar la case, ci si la birouri sau cladiri publice. Balustrada este mai mult decat instrumentul de sustinere al oamenilor cand urca scarile: e un element decorativ special. Balustrada din sticla contine numeroase elemente de sustinere deoarece, pana la urma, balustrada cu panouri de sticla trebuie sa fie sustinuta cu elemente de calitate, fiind un material sensibil.

Balustrada din sticla

Sticla si metalul sunt cele mai populare materiale cand vine vorba de un decor modern, sunt curate, fine si ofera clasa si eleganta. Sticla ofera si un sentiment de spatiu in interior, iar in exterior iti permite sa vezi peisajul din imprejurimi. Sistemul de prindere poate fi creat in diverse feluri pentru a se potrivi cu stilul arhitectural. O balustrada de sticla iti da un sentiment unic intr-o casa cu etaj, dar mai ales intr-o cladire mai inalta sau pe un acoperis. Stii ca e acolo, ca sticla e tangibila si te retine dar in acelasi timp vezi prin ea, vezi totul in departare sau in jos.

Exista si cateva sfaturi de montare si intretinere care te ajuta sa fii sigur ca e totul in regula. Deoarece panourile de sticla sunt de regula mai grele, panourile de sustinere nu ar trebui sa fie mai departate de 1.5 m unul fata de altul. Intretinerea sistemului de sustinere depinde de materialul din care este facut, iar panourile de sticla pot fi curatate la fel ca orice sticla.

Balustradele din sticla sunt ideale pentru o priveliste superba, rezista perfect la orice conditii meteorologice si pot fi bariere puternice contra vantului. Balustrada, in multe case, este un element central, fie in interior, fie in exterior si, montata asa cum trebuie creeaza o impresie placuta.

Comments

comments

One thought on “Detaliile din casa – balustrada din sticla

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !