Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2

Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2 este una dintre cele mai asteptate animatii ale anului 2013. Prima parte fusese un real succes, deci partea a II-a devenise dintr-o data foarte asteptata. E adevarat, unii prevesteau faptul ca nu va atinge nivelul primei parti, dar cam asa se intampla tot timpul.

In Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2 Gru este un personaj eminamente pozitiv. El isi justifica titlul de „ticalos” doar prin prisma trecutului sau. Acest lucru face de fapt tot farmecul filmului, in animatii empatizam in 99% din cazuri cu personajul pozitiv (tata model, om care regreta greselile trecutului…).

Nu vreau sa povestesc filmul, vreau doar sa fac 2 observatii.

Prima: are efecte 3D foarte bune. Am vazut prima parte 2D, asa ca nu pot face o comparatie in acest sens. Dar Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2 are niste efecte foarte bune (chiar pierdeti mult daca nu-l vedeti 3D).

A doua: minionii sunt mult mai importanti. De fapt ei devin personajul principal al filmului (un personaj colectiv foarte interesant). Sufera si o mica transformare la un moment dat, devenind mov si rai. Dar o chestie interesanta, neexplicata in film: ei mancau pe oricine altcineva, dar intre ei nu se mancau. Solidaritatea asta …

Sa va arat acum un clip dragut, cu Minionii cantand la sfarsit:

In final va spun o chestie tare: in 2014 va aparea filmul Minions, regizat de acelasi Pierre Coffin. Acolo vom afla de fapt intreaga lor poveste. Citind aceste lucruri mi-am dat seama de ce au devenit asa de importanti acum, in Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2.

In final detalii tehnice: Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2 este deja in cinematografe (de vineri 5 iulie) si este distribuit de RoImage 2000. Va recomand sa va duceti sa-l vedeti in format 3D (atentie: din pacate nu este disponibil in format Imax).

Salutari CINEFILE tuturor!

ps: Am postat pe facebok faza asta, o scriu si aici: scriam articolul acesta si cineva imi trimite pe facebook o manea mai veche, care are ca refren „milion plus milion fac mai multe milioane”. Si ma gandeam: nu ar suna mai bine miNion plus miNion fac mai multe miNioane? ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Despicable me 2 – Sunt un mic ticalos 2

  1. Pingback: Despicable me 2 ÔÇô Sunt un mic ticalos 2Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !