Desene animate si jocuri

Multa lume vorbeste despre nisare. Nisarea unui blog este cheia pentru castiguri. Cu blog personal n-ai nicio sansa, iti frangi gatul usor bla bla bla. Bun, acum intrebarea este: cum ne alegem nisa?

Exista 3 tipuri de nisa (dupa mine):

– O nisa specifica, dar cat de cat generala. Aici intra domenii gen SANATATE (unde scrii si de aerul curat, si de poluarea fonica, si de medicamente, dar si despre alimentatie sanatoasa). Orice este legat despre marele domeniu intra aici.

– O nisa mica-minuscula: alimentatie sanatoasa. Este important sa stii ce sa mananci etc. E important asta, deci faci DOAR despre asta. Lasi medicamentele, lasi aerul murdar. Tu vrei doar despre hrana sanatoasa.

– O combinatie dintre cele 2 este combinarea unor nise. Fie una mica si una mare, fie 2 mici. Doua mari mai rar.

O combinatie des intalnita este filme – carti. Domeniul e mai general: cultura. Combinatia e des intalnita.

Mai nou am intalnit o alta combinatie: jocuri online – animale – personaje din desene animate. O combinatie tare si interesanta. Adica joaca si desenele animate apartin copilariei. De ce s-ar exclude? Dimpotriva .

Iar jocurile, in multe cazuri, sunt chiar cu personaje. De exemplu, am vazut un joc in care esti Remy, acel sobolan care ghida pe bucatar la gatit. Parca e ceva mai inedit decat vesnicele jocuri online, gasibile pe orice alt site de profil.

Altfel, site-ul se incarca foarte-foarte repede . De cand cu blogul meu si mica problema, am ajuns sa laud o normalitate. De asemenea, este bine structurat. Categoriile sunt clare si precise, singurul lucru caruia ii duc dorul este un formular de contact. Avem atatea iconite de fb si alte alea, insa un amarat de email nu exista.

De asemenea, sectiunea blogului imi pare prea izolata. Parca as pune-o in valoare mai mult, prin afisarea ultimelor articole, undeva vizibil. In fond, blogul ar putea creste mult si pagina principala.

Altfel,  pagina nu sta atat de bine la capitolul statistici. Doar 27,194 locul in .ro conform alexa, cu doar 100 de site-uri care linkeaza catre . Ar prinde bine o promovare mai intensa, prin alde facebook. E pacat, combinatia imi pare buna si as mai incerca combinatii de genul.

Cam atat acum despre desene animate si jocuri. Salutari JUCAUSE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Desene animate si jocuri

  1. E o lunga poveste cu nisarea asta. Ai sanse de castig mai repede. Dar cititori, invariabil, mai putini (targetati, cum ar veni). Evident ca n-as frecventa un blog de apicultura daca nu ma intereseaza apicultura.
    Blogurile generaliste au nevoie de mai mult timp sa se evidentieze. Atata tot. Perseverarea e cheia marilor succese :))

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !