Deschiderea Mega Mall

Deschiderea Mega Mall

 

Am fost la deschiderea Mega Mall, asa ca mai jos aveti cateva impresii:

Mega Mall

1. Inca se lucreaza. Este extrem de neplacut sa intri printr-un nor de praf (la intrarea dinspre Bd Pantelimon se lucra de zor) ori sa mananci stand pe scaune pline de var. In zona cu mancare se lucreaza, ceea ce este de doua ori mai neplacut.

2. Unele magazine nu aveau promotii. C&A, de exemplu, avea promotie doar la 200 de lei cumparaturi primesti voucher de 50 (reducere de 20%, dar doar daca ai bani). Cand s-a deschis SUN PLAZA au fost MULT MAI MULTE oferte si promotii.

3. O aglomeratie de gura-casca, piscotari veniti doar sa ia chestii gratis si sa se uite la spectacole. La Titan the Robot era tot timpul lume stransa. De asemenea, in fata Flanco bateau niste tobe asurzitoare. Ah, da, si era coada si la Fanta. Logic, se dadea moca.

Legat de denumire si localizare, am o observatie de facut: urasc din suflet numele ales, Mega Mall. Nu are nicio legatura cu zona, nu are nimic care sa atraga. Iar cei de la AFI le-au tras-o extrem de misto (poza e luata de la Cismaru):

Reclama Afi Mega Mall

Acum sa va zic ce stiu: initial aflasem ca trebuia sa se numeasca Panteli-mall (cu sau fara cratima). Inteleg ca ajunsese si hashtag pe instagram. Nu stiu cine avusese ideea, dar mi se pare geniala. Stiu ca mai era si solutia sa se cheme National (Arena) Mall. Si denumirea asta era preferabila. Dar nu, se cheama MEGA MALL, desi nici cel mai mare nu e, nici cea mai mare distractie nu e acolo si nici macar nu are Mega Image (vreo 5 amici m-au intrebat daca nu cumva mall-ul e detinut de cei care au MEGA IMAGE).

Colaj facut de Malaezu
Colaj facut de Malaezu

Au, pentru ca e langa stadion, un loc numit Sports Arena, unde poti urma diverse intreceri sportive. Cam putin zic eu, dar e bine ca exista si chestia aia.

Nu stiu daca stiti, dar eu stau fix in aceasta zona. Initial eram bucuros ca se face mall si-n zona mea. Chiar ma gandeam ce misto va fi cand voi avea vizionare aici si nu ma va mai interesa ora de terminare. Apoi mi-am dat seama ca traficul in zona va avea de suferit, iar acum, cu lucrarile care se fac, lucrurile-s cu adevarat dramatice. Si asta nu-i tot: vor incepe lucrarile la linia de metrou. Din ce am inteles, va fi o statie de metrou fix la mall (precum in Sun Plaza).

Cam atat despre deschiderea Mega Mall. Speram sa fiu mai entuziast, dar asta e. Noi sa fim sanatosi. MEGA salutari tuturor!

ps: La deschiderea Mega Mall s-au dat baloane. Un mos luase vreo 6. O tanara ii cere. El o refuza galagios: Du-te si ia de acolo. Astea sunt ale mele. Nu le dau pentru nimic in lume.. Apoi continua si mai galagios: AM LUCRAT 25 DE ANI LA ELECTROAPARATAJ. MACAR ATAT SA AM SI EU: NISTE BALOANE. ATAT MI-A RAMAS DUPA O VIATA DE MUNCA!

2 thoughts on “Deschiderea Mega Mall

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !