De la altii: SOS deratizare – Intalnire de gradul III cu sobolanii

SOS deratizare – Intalnire de gradul III cu sobolanii

 

Cred ca nimeni nu isi doreste sa aiba de a face cu soarecii sau sobolanii, dar trebuie sa tineti minte ca oricui i se poate intampla, chiar si subsemnatului.

Si pentru ca, vorba aceea uneori “este mai bine sa previi decat sa combati” m-am gandit sa caut cateva informatii despre ce e de facut intr-o astfel de situatie.

Mai exact am cautat o firma de deratizare, care sa le vina de hac rozatoarelor la nevoie.  Stiu la ce va ganditi, aveti casa curata si niciodata nu o sa vi se intample asta..da dar de cele mai multe ori problemele vin din exterior. La o simpla cautare pe google am gasit o firma de deratizare, dezinfectie si dezinsectie , pentru ca daca tot m-am apucat sa caut macar sa gasesc o firma care sa ofere servicii complete.  De obicei, aceste creaturi aparent inofensive fac o mizerie de nedescris, si mai atrag si gandaci pe deasupra.

 Deratizare

Si uite asa am descoperit  Vulpea Ucigasa, sau pe cei de la Vulpea Ucigasa, o firma de deratizare cu un nume destul de amuzant care mi-a ramas fixat in minte imediat.

Am fost surprins sa gasesc atat de multe informatii despre deratizare, dar si despre inamicii mai sus numiti, si totul de pe site-ul lor.

Asa ca daca te afli in incurcatura trebuie sa apelezi cu incredere la serviciile unei firme profesioniste de deratizare, ii poti recomanda asta chiar si administratorului tau de bloc, asta in cazul in care aveti nevoie de o deratizare a scarii de bloc.

 

Dupa cum spuneam, dansii nu ofera numai servicii de deratizare, pe langa asta  fac  si dezinsectie dar si dezinfectie. Avantajul faptului ca ofera atat de multe servicii este faptul ca puteti beneficia de anumite pachete promotionale in cazul in care este nevoie de toate cele trei servicii.

Vulpea Ucigasa garanteaza deratizare in orice tip de spatiii, de la intimitatea apartamentului pana la scari de bloc, hale sau chiar depozite. Le fel pentru dezinsectie si dezinfectie, echipa poate  ajunge in orice spatiu: cladiri publice, birouri, scoli, hoteluri, restaurante, locuinte, dar si in spatiile exerioare.

Poti sa te convingi de seriozitatea lor extrem de repede, sunt foarte amabili si iti vor cauta cea mai buna oferta si solutie pentru problema ta. Nu mai este nevoie sa iti faci griji ca va trebui sa ii extermini chiar tu pe daunatori.  Rozatoarele nu sunt chiar atat de prietenoase precum Jerry din desenele animate, unde mai pui ca sunt si purtatoare de diverse boli destul de grave.

 Sobolan

Asa ca nu mai sta pe ganduri, daca te afli in impas nu incerca sa rezolvi problema singur, mai ales cand totul se poate rezolva  doar cu ajutorul unui telefon dat unei firme profesioniste de deratizare. Nu intrii in contact cu nicio substanta, vei fi ferit de orice microb, si cel mai important este ca vei scapa de chiriasii neasteptati din locuinta ta. Pentru mai multe informatii poti intra chiar  tu pe www.vulpeaucigasa.ro unde gasesti toate  informatiile si datele de contact de care ai nevoie.

One thought on “De la altii: SOS deratizare – Intalnire de gradul III cu sobolanii

  1. Pingback: De la altii: SOS deratizare – Intalnire de gradul III cu sobolaniiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !