De la altii: Delicii rare în cadouri gourmet pentru bărbaţi

Delicii rare în cadouri gourmet pentru bărbaţi

 

Mâncăm ca să trăim sau trăim ca să mâncăm? Înainte de a da dreptate primei propoziţii cu care am început acest articol, vrem să vă reamintim de plăcerea cu care savurăm cele mai rafinate preparate culinare, răsfăţurile fine pe care, uneori, ni le oferim. Şi cu cât entuziasm gustăm reţetele exotice, bucatele luxoase, mâncărurile sofisticate – nu pentru a ne îndestula, ci pentru a căuta ineditul, plăcerea şi savoarea delicioaselor preparate. Pentru domnii care apreciază extravaganţa din farfurie şi cărora le face mare plăcere a explora, pe îndelete, varietatea universului culinar, colecţia de cadouri pentru bărbaţi Borealy are rezervată o categorie specială cu tentaţii wines & gourmet. Aşadar, dacă în viitorul apropiat, gurmandul din viaţa dumneavoastră îşi sărbătoreşte ziua de naştere, ziua numelui sau orice altă aniversare, un cadou gourmet marca Borealy reprezintă o alegere delectantă şi surprinzătoare.

Specialităţile Giuliano Tartufi – ingredientul celor mai fine preparate italiene

passion_for_white_truffles_with_giuliano_tartufi_2__1

Născut din pasiunea pentru trufe a fondatorului Giuliano Martinelli, brandul ce poartă numele acestuia şi-a câştigat binemeritata faimă în întreaga lume. Chiar şi acum, Giuliano Martinelli selectează personal trufele ce constituie materia primă a celor mai extravagante preparate, cumpărându-le de la căutători de trufe cunoscuţi în Italia. Cei 20 de ani de experienţă în domeniul trufelor vorbesc de la sine despre calitatea diversei game de specilităţi gourmet, ce satisface aşteptările celor mai rafinaţi clienţi. Cadourile Borealy îşi răsfaţă destinatarii cu specialităţi pe bază de parmezan şi trufe albe, tagliatele cu trufe albe, sosuri de trufe şi ciuperci, creme de hribi cu trufe, condimente cu arome de trufe pe bază de ulei extravirgin de măsline sau orez Carnaroli cu trufe – toate semnate de exclusivistul producător italian Giuliano Tartufi.

passion_for_white_truffles_with_giuliano_tartufi_2__1 passion_for_cuisine_with_giuliano_tartufi_5_

Ciocolate artizanale cu granule de aur, perfecte pentru a întovorăşi savoarea vinurilor nobile

Câştigătoare a numeroase premii şi recunoaşteri profesionale, tableta ChocoMe este desertul pe care fiecare gurmand trebuie să-l încerce măcar o dată în viaţă. Boabele de cacao ce stau la baza acestor tablete sunt importate din peste 20 de ţări, iar toppping-urile sunt aplicate individual, creând, astfel, ciocolate unicat, cu un gust inegalabil. Spre exemplu, ciocolata artizanală ChocoMe în a cărei compoziţie intră fructe de merişor, coacăze negre uscate la rece şi nucşoară este special creată pentru a întovărăşi vinurile Merlot de calitate superioară. Petalele de trandafiri sau violete glasate, sarea de mare, căpşunile, vişinele sau fructele de pădure uscate la rece şi granulele de aur de 23 carate sunt doar câteva exemple de ingrediente ce stau la baza unicatului răsfăţ dulce – tableta ChocoMe.

passion_for_cuisine_with_giuliano_tartufi_5_ special_reserve_with_tartufi_chocome_4_

Vinurile vechi, de colecţie şi şampaniile cu foiţe de aur sunt alte produse ce fac cinste cadourilor pentru bărbaţi Borealy, seturi exclusiviste ce aduc pe mesele destinatarilor amatori ai bucătăriei gourmet un plus de grandoare, fineţe şi exclusivism. Dacă, aşa cum spunea Louis Pasteur, „e mai multă filozofie într-o sticlă de vin decât în toate cărţile”, ne putem doar imagina câtă frumuseţe, delectare şi emoţie a simţurilor oferă un cadou ce alătură băuturii bahice savoarea de neegalat a diamantelor pământului – preţioasele trufe.

cadeau_pour_les_gourmets_6_

Comments

comments

One thought on “De la altii: Delicii rare în cadouri gourmet pentru bărbaţi

  1. Pingback: De la altii: Delicii rare în cadouri gourmet pentru bărbaţiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !