Degustator de mancare. Gustul original.

Degustator de mancare. Gustul original.

 

 

Tin minte ca atunci cand eram mic invidiam persoanele care detineau 2 meserii: game tester si degustator de mancare. Imi placea sa fac ambele chestii si consideram ca-i un privilegiu sa primesti bani pentru asa ceva. In plus, ce poate fi atat de greu? Mananci si zici ceva p-acolo. Te descurci tu cumva.

Intre timp am crescut si am aflat cum sta treaba. Prieteni game testeri am si nu e chiar raiul pe pamant acolo. Pe langa partea legata de sanatate, mai este si repetitivitatea. Jocul isi pierde farmecul.

Pana acum, insa, nu fusesem degustator de mancare. Multa lume ma tot indeamna sa imi fac si blog de food, sa ma apuc sa degust mancarea. Eu cica as fi o reclama buna pentru orice restaurant.

Eh, desi nu mai imi doream atat de mult ca-n copilarie, se pare ca rugile mele au fost ascultate. Sau, cum zice proverbul romanesc: Atentie ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample.

Asadar, am fost degustator de mancare. Inceputul este la McDonald’s, dar cine stie ce ce cariera voi face in continuare.

EU la MC

Iar daca tot zisai despre INCEPUTURI, burgerul testat de mine are legatura cu inceputurile. Este PRIMUL burger din oferta McDonald’s, fiind lansat in 1955. Adica acum 60 de ani.

Emil Calinescu MC

Cum a decurs aceasta testare? Am fost legat la ochi si pus sa spun ce incrediente se gasesc in burger. Am nimerit carnea de vita, am nimerit ceapa si salata si am nimerit chifla lor specifica. E drept, ceapa este caramelizata, salata este iceberg (orice ar insemna asta), dar sa trecem peste detalii.

Burgerul Autentic

Este printre cele mai bune produse McDonald’s comercializate. Mai bun, de exemplu, decat celebrii McMici. E drept, ca o opinie personala, eu as pastra acest sendvis permanent in oferta McDonald’s. Nu d-alta, dar nu este un burger care sa depinda de perioada anului (de exemplu, McMicii fusesera lansati de 1 mai si apoi revenisera in jurul datei de 1 decembrie).

McD-0215-1955-OOH-MASTER-4x3 (1)

In oferta McDonald’s acest burger se va gasi sub denumirea 1955, iar daca vreti sa cautati pe fb ori pe twitter ce a mai zis lumea despre el o puteti face tastand #GustulAutentic. Despre lansarea noului burger au scris mai multe persoane, insa eu va recomand doar 2 articole: cel scris de Dragos Schiopu si cel scris de Malaezu. Va invit, asadar, sa testati si voi gustul original McDonald’s. Salutari BLOGOSFERICE tuturor! ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Degustator de mancare. Gustul original.

  1. Pingback: Degustator de mancare. Gustul original.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !