De la altii: Un candy bar de vis pentru o nunta ca in povesti

Un candy bar de vis pentru o nunta ca in povesti

 

 

 

Fiecare dintre noi isi doreste ca cea mai speciala zi din viata sa, si anume ziua nuntii, sa fie absolut memorabila. Totusi, asta presupune o organizare foarte bine pusa la punct si, de asemenea, axarea pe o serie de detalii mai mult decat importante.

Spre exemplu, un element extrem de popular in randul nuntilor de inalte proportii este reprezentat de un candy bar tematic. Astfel, acesta va fi vedeta oricarei nunti si va va asigura pe deplin succesul evenimentului dumneavoastra plin de fast.

Principalii pasi in alegerea unui candy bar de vis

 

Desi la prima vedere, un candy bar pare sa fie un element usor de ales, trebuie sa tineti cont de faptul ca in functie de acesta depinde in mare masura succesul unei nunti. Prin urmare, un astfel de element deosebit trebuie sa fie atent selectionat, recomandat fiind sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

  1. Tema candy bar-ului: se observa in ultimul timp faptul ca marea majoritate a cuplurilor care isi planuiesc nunta ca in povesti opteaza pentru un astfel de eveniment tematic. Prin urmare si candy bar-ul trebuie sa respecte in totalitate tematica nuntii, astfel incat sa fie pe deplin reprezentativ. Totusi, recomandat ar fi sa va orientati in privinta candy bar-ului dupa numeroasele idei pe care cofetaria cu care colaborati vi le pune la dispozitie.

  1. Experienta cofetarilor: cu siguranta va doriti ca atat dumneavoastra cu partenerul de viata, cat si toti invitatii care urmeaza sa va fie alaturi in aceasta zi speciala, sa fiti surprinsi pe deplin cu deliciile realizate de cofetaria cu care ati ales sa colaborati. Prin urmare, atunci cand doriti sa gasiti o cofetarie care sa va ajute in realizarea unei nunti de poveste prin deserturile pentru care optati, este mai mult decat recomandat fiindca aceasta se bucura de experienta in acest domeniu si poate sa va incante pe deplin papilele gustative.

Spre exemplu, Art Dessert este o cofetarie de top, care va poate oferi cele mai inovative, dar si delicioase modele de candy bar-uri ce au fost perfectionate in urma experientei cofetarilor dibaci, dupa cum se poate observa din partea de portofoliu cuprinsa pe artdessert.ro.

  1. Design-ul candy bar-ului perfect: desi elementele care impreuna formeaza un candy bar perfect sunt deosebit de importante ca aroma si gust, trebuie sa acordati o atentie deosebita si design-ului sau. Spun aceasta deoarece, inainte de a gusta o anumita prajitura, invitatii sunt atrasi de modelul unui candy bar. Prin urmare, asigurati-va ca la cofetaria cu care colaborati se vor realiza cele mai spectaculoase modele de candy bar-uri, dar si de prajituri. Si din aceasta privinta, Art Dessert exceleaza, intrucat fondatoarea acestei cofetarii, Irina Apostol, se bucura de peste 15 ani de experienta in calitate de cofetar si decorator, castigand numeroase titluri si premii prin deliciile create minutios.

  1. Numarul de prajituri

Pentru ca stiti exact cate persoane vor fi prezente la evenimentul dumneavoastra fastuos, cel mai recomandat ar fi ca in alegerea candy bar-ului de vis sa tineti cont de numarul de invitati, intrucat marea majoritate a acestora va dori sa se delecteze cu gusturile senzationale ale prajiturilor. Prin urmare, nu uitati sa omiteti acest aspect pentru a evita orice neplacere in ziua nuntii.

Asadar, daca alegeti o cofetarie de renume, asa cum este Art Dessert, in mod definitoriu veti avea siguranta ca modelul de candy-bar ales va face furori in cadrul celui mai special eveniment din viata dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, dar si pentru a va putea inspira in privinta prajiturilor sau a design-ului ideal pentru un candy bar de vis, puteti accesa site-ul acestei cofetarii de top: artdessert.ro.

Comments

comments

2 thoughts on “De la altii: Un candy bar de vis pentru o nunta ca in povesti

  1. Pingback: Cand ne decidem sa luam un credit? | alexandrugrivei.ro blog personal

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !