De la altii: Team building si performanta angajatilor la locul de munca

Team building si performanta angajatilor la locul de munca

 

Team building -ul este un program care ofera un mediu nou si activitati diferite care ajuta la imbunatatirea comunicarii si increderii intre membrii grupului si organizatiei ca intreg. Filosofia din spatele conceptului de team building este bazata pe ideea membrilor grupului ca parti a unor echipe interdependente, nu ca si muncitori individuali. Tot personalul din cadrul unei companii este in legatura, intr-un fel sau in altul, direct sau indirect, iar modul in care ei relationeaza le afecteaza performantele. Din aceasta cauza este important ca fiecare companie sa aiba cel putin un program de team building in fiecare an. Vertical Adventure ofera programe personalizate de team building, vezi detalii pe site

Activitatile de team building ajuta la imbunatatirea performantei angajatilor, la productivitatea organizatiei ca atare, in acelasi timp motivand angajatii pentru a avea o munca cat mai productiva. Programele de team building ofera momente in care nu mai exista bariere intre angajati si sefi, intre departamente, astfel creand legaturi care nu se puteau realiza in mediul obisnuit de munca. Aceste legaturi fac posibila o mai buna intelegere intre membrii organizatiei, o mai buna comunicare si deci o performanta mai ridicata.

Team building -ul:

  • imbunatateste moralul si defineste abilitatile de lideri a angajatilor
  • ajuta la identificarea barierelor care blocheaza creativitatea proprie
  • prin team building se pot analiza scopurile si obiectivele fiecarui individ pe plan profesional
  • imbunatateste productivitatea generala a unei organizatii
  • identifica punctele tari si punctele slabe ale unei echipe si ajuta la crearea unei noi dinamici
  • da o noua perspectiva abilitatii de a rezolva probleme

Este un fapt dovedit ca team building -ul contribuie direct si indirect la imbunatatirea performantei angajatilor si implicit a companiei pentru care lucreaza. Efectele team building-ului se simt atat in acest punct cat si in dezvoltarea personala a angajatilor. In orice caz, un program de team building aduce numai beneficii oricarei firme, organizatii sau companii!

Team building si performanta angajatilor la locul de munca – articol venit pe deja celebra adresa contact arond emilcalinescu.eu. Daca doresti ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa ma contactezi. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Team building si performanta angajatilor la locul de munca

  1. Pingback: De la altii: Team building si performanta angajatilor la locul de muncaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !