De la altii – Steroizi şi anabolizante recomandate de culturişti pentru sportivii care fac sală.

Steroizii sunt produse hormonale consumate de către persoanele care practică culturismul. Ei constituie multe avantaje şi beneficii în dezvoltarea masei musculare. Aceşti steroizi reduc riscul apariţiei rupturilor musculare sau întinerilor musculare. Accelerează dezvoltarea masei musculare, reduce din depunerile de grăsimi şi oferă o forţă de invidiat. Rezultatele pot fi vizibile chiar şi în timpul antrenamentelor, după câteva exerciţii cu ridicări.

Sunt o grămadă de persoane care sunt nelămurite în privinţa steroizilor. Este irelevant a căuta informaţii pe internet, deoarece marea majoritate sunt doar nişte minciuni, dezvoltate pentru a crea rating. Tot ce se spune in diverse articole, despre steroizi, este irelevant. E bine ca steroizii să fie consumaţi după prescripţiile medicale de către specialiştii care se ocupă doar cu aşa ceva.

Marii culturişti ai lumii folosesc steroizi în exces şi nu au nici un efect secundar, cu excepţia dezvoltării acelerate a masei musculare. Aceştia nu păţesc nimic deoarece au urmat prescripţia medicală făcută de doctorul specialist. Pe lângă prescripţie medicală, ar mai trebui luat un medicament de prodecţie a organelor interioare. Ajută mult şi reduce din riscuri.

Nu este indicat să consumaţi steroizi fără o „dietă”, deoarece aceştia pot avea efecte secundare asupra organismului vostru. Sunt hormoni care secretă testosteron pentru dezvoltare. În cazul în care veţi consuma în exces fără prescripţie, organismul se va manifesta ciudat. În cazul în care aţi consumat steroizi „de capul vostru”, este recomandat să faceţi pauză de steroizi şi antrenamente lejere, cu greutăţi mici şi alergare pe bandă, minim 15 minute.

Aproximativ, toate sălile de forţă au instrucotori. Ei vă pot recomanda un program strict avantajos pe care dacă îl respectaţi, veţi obţine rezultate mult mai rapid şi vă veţi simti mult mai bine/relaxaţi. Nu este recomandat să faceţi cum credeţi voi că e bine. Înainte, puneţi-vă întrebări şi analizaţi situaţia. E bine a se învăţa din experienţa unei persoane, pentru că nu veţi primi niciodată un sfat rău.

Sunt site-uri oficiale care oferă informaţii şi sfaturi pentru steroizii injectabili, dar e bine să mergeţi ma medic deoarece fiecare organism uman este diferit şi reacţionează altfel. Un medic specialist poate determina o doză necesară de steroizi pe care o poţi lua fără probleme. De asemenea, fiecare culturist are un medic specialist care se ocupă de prescripţia medicală de steroizi. Steroizii nu vă pot afecta dacă îi consumaţi cu măsură şi dacă veţi respecta condiţiile impuse de către medicul specialist.

Comments

comments

One thought on “De la altii – Steroizi şi anabolizante recomandate de culturişti pentru sportivii care fac sală.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !