De la altii: Schiatul in Bulgaria

Schiatul in Bulgaria

 

In cazul in care nu stiti unde veti schia anul acesta, ceea mai apropiata locatie de noi sunt vecinii nostri bulgari. Bulgaria ca si destinatie de schi a prins avant in ultimii ani iar Bansko a devenit una dintre cele mai cautate destinatii ale sporturilor de iarna din Europa de Est. Aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. Atat incepatorii cat si schiorii cu experienta vor gasi partii potrivite pentru ei.

Schi bulgaria
Partiile de schi din Bulgaria sunt in plin proces de modernizare ceea ce inseamna ca aici veti gasi ultimele dotari la preturi competitive. In cele doua statiuni de top din acesta tara Bansko si Borovets veti gasi peste 100 km de partii de schi proaspat renovate. In plus, preturile sunt foarte competitive preturile pornind de la 139 EURO pe noapte.
Alt avantaj pentru noi este faptul ca se afla chiar langa noi. Si daca vreti sa petreceti chiar si un mic city-break pe schiuri Bulgaria este destinatia pentru voi. Cele mai importante statiuni Bansko si Borovets aflandu-se la mai putin de 600 km de tara noastra.
Mai mult, Bulgaria ofera si o multime de lucruri ce pot fi vizitate cum in drumul spre aceste statiuni va puteti opri sa vizitati Sofia. Capitala tarii ce ofera o multitudine de activitati si repere cum ar fi: catedrala Alexander Nevsky, Galeria de Arta sau Muzeul National de Arheologie. Astfel, in aceasta vacanta veti putea satisface gusturile tuturor Bulgaria fiind o combinatie perfecta intre modeen si traditional.
In concluzie am ales Bulgaria ca si destinatie de schi  nu numai datorita bugetulu, a partiilor modernizate si lungi, dar si a apropierii fata de tara noastra. Astfel, nu vei fi nevoit sa iti petreci timpul pe drum si te vei putea concentra pe ceea ce te intereseaza: schiatul alaturi de prieteni sau familie.
Schiatul in Bulgaria – articol venit pe adresa contact arond emilcalinescu.eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa trimiti un email. Salutari BALCANICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “De la altii: Schiatul in Bulgaria

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !