De la altii: Pictura pe numere – o activitate si pe placul barbatilor (Pictorul Fericit)

beautiful-lion-pictura-pe-numere

Arta, in general, este un univers deschis tuturor. Fie ca esti femeie sau barbat, arta este o modalitate prin care dai frau liber emotiilor sub diverse forme: pictat, desenat, modelat si lista poate continua in acest sens.

Cine a zis ca doar femeile sunt atrase de arta si de frumos in general? Total gresit! Barbatii impart cu femeile diverse pasiuni, iar printre acestea se afla si arta. Nu e de mirare faptul ca cei mai cunoscuti pictori din lume sunt barbati.

Si acestia au latura lor sensibila si, chiar de uneori masculinitatea ia locul emotiilor, acestea totusi exista si sunt exprimate cu ajutorul artei.

Pictura pe numere – o modalitate de exprimare a emotiilor

Dupa cum am precizat si mai sus, pictura este una dintre formele artei prin care barbatii reusesc sa dea frau liber emotiilor de tot felul. Iar pictura pe numere este o varianta foarte la indemana si destinata atat celor ce au mai luat si in trecut contact cu pictura, cat si celor ce sunt la prima experienta de acest gen.

Daca ai nevoie de idei de cadou pentru el – pictura pe numere este solutia! Si in acest sens un ajutor de baza vine de la magazinul online Pictorul Fericit. In cadrul acestui magazin regasesti o colectie impresionanta de modele de picturi pe numere dedicate barbatilor.

Vorbim de picturi ce redau diverse animale, peisaje, avioane, masini, scene din viata de zi cu zi, incarcate de emotii si lista poate continua in acest sens.

Una dintre preferintele barbatilor ar putea fi pictura pe numere cu un leu impunator. Vorbim aici de tabloul Beautiful Lion – o redare plina de detalii a unui simbol al puterii si al dominatiei: leul. Aceleasi trasaturi sunt specifice si barbatilor, asadar aceasta pictura le confera acestora acel aer puternic masculin si acea senzatie de putere absoluta.

In ce consta kit-ul de pictura pe numere si cum se realizeaza aceasta?

Magazinul online Pictorul Fericit ofera tuturor doritorilor de noi experiente un kit complet ce contine toate elementele necesare realizarii unei picturi pe numere. Vorbim aici despre panza canvas schitata conform sablonului, 3 pensule de dimensiuni diferite, culorile in ulei numerotate, sablonul propriu-zis unde poate fi urmarita corespondenta dintre numere si culori si o imagine in miniatura cu modelul ales. Acest kit este livrat intr-un ambalaj premium, asadar poate fi oferit drept cadou persoanelor dragi.

Cum se realizeaza pictura pe numere? Ei bine, procedeul este destul de simplu si necesita atentia sporita la detalii si un timp alocat. Nu trebuie decat sa urmaresti corespondenta intre numere si culori si sa le asezi pe panza conform sablonului.

Pare dificil? Nu este deloc! Ca drept dovada, Pictorul Fericit contine si o colectie de picturi pe numere destinate copiilor – asadar gradul de dificultate nu este unul ridicat si oricine poate realiza acest gen de tablou.

Pe langa picturile pe numere destinate barbatilor si copiilor, tot in cadrul magazinului mentionat anterior vei regasi si modele destinate femeilor. Asadar ai de unde alege!

Pentru a descoperi intreaga colectie de picturi pe numere puse la dispozitia clientilor de catre Pictorul Fericit cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !