De la altii: Personalizeaza-ti hainele

Uita-te in dulapul tau si cu siguranta vei gasi ceva care ti se pare plictisitor sau mult prea simplu. Ei bine, nu trebuie sa arunci aceste articole vestimentare. Ai posibilitatea de a-ti modifica garderoba cu o tehnica simpla care te va face sa te intrebi de ce nu te-ai gandit la ea inainte cu mai multa vreme. Este vorba despre pictura pe textile. Prin aceasta metoda imbracamintea poate capata un aspect deosebit si cel mai important, aspectul dorit.
Aminteste-ti ca nu trebuie sa fii un artist pentru a face acest lucru, ai nevoie de imaginatie, indemanare si materialele necesare. Posibilitatile sunt infinite asa ca puteti crea propria linie vestimentara.
Sfaturi de retinut:

– prespalarea articolelor (de preferat bumbac sau amestec de bumbac si poliester sau materiale naturale).
– se pune o bariera intre partea din fata si cea din spate a articolului vestimentar.
– inainte de a aplica culorile, trasati desenul dorit folosind carioci pentru textile sau alte materiale speciale.
– folositi pensule speciale, vopsea si sclipici pentru a realiza imaginea dorita.
– inainte de utilizare, asigurati-va ca vopseaua s-a uscat foarte bine.
Iata cateva informatii despre pictura pe matase:
Tehnici folosite pentru pictura pe matase:
1. Tehnica conturului – mai intai se contureaza imaginea dorita dupa care se aplica culoarea.
2. Tehnica picurarii este folosita in special la esarfe unde culoarea trebuie aplicata cu pipeta.
3. Tehnica apei este recomandata atunci cand se folosesc nuante inchise. In aceasta tehnica este interesant faptul ca cedam controlul apei iar astfel se va finaliza creatia.
4. Tehnica acuarelei pe matase aceasta tehnica nu poate crea atatea detalii iar pictura nu va fi la fel de spectaculoasa ca picturile pe alte materiale.
Indiferent de tehnica folosita, va asteptam in magazinul nostru sa achizitionati produsele de care aveti nevoie pentru a crea articole vestimentare unice. Va punem la dispozitie culori individuale si seturi de culori pictura cu care sa creati adevarate opere de arta, fie ca este vorba de picturi pe textile, pe panza, lemn, sticla sau alte suporturi, aici gasiti materialele si accesoriile care sa va usureze munca.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !