De la altii: Obstacole

Obstacole

 

In viata deseori ne vom lovi de obstacole. Asa-i? Asa este firul vietii. Seamana foarte mult cu o floare. Te nasti, crestri si infloresti, insa la un moment dat ofilesti si mori. Asa este si in viata, si se aplica si in domeniul profesional. In viata urci si cobori, insa ceea ce nu inteleg foarte multe persoane este ca…in drumul spre a urca spre succes, vei calca in picioare foarte multe persoane, iar atunci cand cobori, te vei lovi tot de ele.  Este important sa-ti lasi loc de buna ziua, sa distribui respect peste tot si sa fii acolo cand lumea are nevoie de tine. Atata timp cat vei trata lumea cu respect, o mare parte din ea te va trata la fel. Ceea ce oferi, este ceea ce primesti. Asta daca crezi in principiul Karma. In orice caz, in viata ce oferi, asta primesti. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa ofer minciuna si sa primesc minciuna.

Mi s-a intamplat sa imi bat joc, la randul meu am patit acelasi lucru. Asa ca m-am gandit….de ce sa nu ofer respect si iubire peste tot? Pana acum, sunt multumit de ceea ce am primit. Sunt foarte fericit de ceea ce am primit. Psihologia este un domeniu extraordinar care te poate ajuta sa treci peste obstacole si sa-ti imbunatatesti gandirea. Insa este foarte important sa alegi materialele psihologice de calitate, iar in ajutor iti va sari Consultanta-Psihologica.com.  Un site pe care vi-l recomand cu incredere. Un site organizat, cu materiale de psihologie atent scrise, organizate si care contin si excercitii constructive. Echipa de psihologi profesionisti Consultanta-Psihologica.com te invita sa iei parte la maratonul gandirii corecte si sa invatam impreuna cum sa trecem peste obstacole si cum sa ajunge mai rapid la succesul mult visat. Astept parerile voastre despre site in sectiunea de comentarii.


Obstacole – articol primit pe adresa de mail contact@emilcalinescu.eu. Daca vrei sa apara si articolul tau aici, trimite-mi un mail. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !