De la altii: Nu credeam ca se pot gasi astfel de apartamente cu 2 camere in Bucuresti

Nu credeam ca se pot gasi astfel de apartamente cu 2 camere in Bucuresti

 

Primul lucru care imi trece prin minte cand ma gandesc la Bucuresti este aglomeratia. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar imi place Bucurestiul, dar nu inteleg cum poate cineva suporta atata aglomeratie. Chiar asa, de curiozitate, m-am uitat pe internet sa vad care sunt cele mai aglomerate zone din Bucuresti si am facut o descoperire care m-a lasat cu gura cascata. Nici nu ma asteptam sa gasesc astfel de apartamente cu 2 camere in Bucuresti.

Apartamente de 2 camere in Bucuresti

In Bucuresti, daca esti in cautarea unor apartamente cu 2 camere, te astepti sa gasesti unul destul de usor. Privelistea, in schimb, este una normala, de oras. Asta daca nu te muti intr-un apartament undeva in padure si, culmea, acum poti sa faci acest lucru si in capitala, in sectorul 1 chiar.

Pentru a gasi apartamente cu 2 camere in Bucuresti in inima padurii, trebuie doar sa strabati un scurt drum prin padure, plecand din zona Zoo Baneasa si vei ajunge in ansamblul rezidential Greenfield, cartierul imbratisat de padure. Ansamblul rezidential este localizat  in Sectorul 1 al capitalei, asa cum spuneam, aproape de cele mai importante centre comerciale si cladiri de birouri din nordul Bucurestiului. Practic, poti locui intr-un apartament cu 2 camere in Bucuresti si in plus sa beneficiezi de o zona linistita si plina de verdeata.

Odata ce am descoperit acest complex rezidential, am intrat pe site si am vazut ca aerul este cu 50% mai curat fata de zona centrala, nivelul de zgomot este unul mult mai redus ca cel din alte zone ale capitalei. Nu multe apartamente cu 2 camere din Bucuresti iti pot oferi aceste avantaje. Liniste, curatenie, relaxare, toate acestea intr-un cartier pentru altfel de bucuresteni, pentru oameni mai activi, mai sanatosi.

Acesta este site-ul ansamblului rezidential pe care l-am descoperit. Intra si tu pe site si afla toate informatiile  legate de oferta de  apartamente cu 2 camere in Bucuresti (si nu numai).

Comments

comments

One thought on “De la altii: Nu credeam ca se pot gasi astfel de apartamente cu 2 camere in Bucuresti

  1. Pingback: De la altii: Nu credeam ca se pot gasi astfel de apartamente cu 2 camere in BucurestiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !