De la altii: Mocheta sau covor pvc? Care ti se potriveste cel mai bine?

De la altii: Mocheta sau covor pvc? Care ti se potriveste cel mai bine?

 

Amenajarea interioara a unui spatiu poate parea usoara insa nu este deloc asa. Atunci cand alegem pardoseala si nu numai trebuie sa tinem cont de foarte multe aspecte pentru ca rezultatul sa fie cel mai bun. Tipul de pardoseala ales trebuie sa indeplineasca foarte multe criterii pentru a raspunde perfect nevoilor pe care le are spatiul in care se monteaza. De aceea, in primul rand trebuie sa tinem cont de destinatia pe care o va avea spatiul ce se amenajeaza. In functie de aceasta, de traficul de persoane care urmeaza sa tranziteze spatiul, de costurile pe care le implica achizitionarea si montarea pardoselii, intretinerea acesteia, durata de viata si multe altele se va opta pentru un anumit tip de pardoseala.

Mocheta si covorul pvc sunt printre cele mai utilizate pardoseli prezentand o multime de avantaje, fiind convenabila in ceea ce priveste raportul calitate pret, usor de intretinut, cu o durata mare de viata si disponibile intr-o varietate de modele si culori astfel incat sa ofere un aspect placut si un ambient deosebit oricarei locatii in care sunt montate.

Pentru a face alegerea corecta intre mocheta si covor pvc trebuie analizate foarte bine ambele variante pentru a vedea care este cea mai convenabila si care se potriveste perfect spatiului ce se doreste a se amenaja.

Mocheta este o optiune de amenajare a spatiilor precum: casa, birouri, hoteluri, restaurante si multe alte spatii unde traficul zilnic este unul intens. De asemenea, sunt disponibile mochete de diferite feluri precum: mocheta rola (buclata, tunsa, personalizata), mocheta dale (buclata, tunsa).

covor-pvc-Office

Covorul PVC este folosit pentru acoperirea pardoselilor in spatii cu destinatie publica, precum: scarilor, hotelurilor, bailor, bucatariilor, laboratoarelor, abatoarelor, carmangeriilor, laptariilor, cabinetelor medicale, spitalelor, clinicilor, centrelor medicale de tratament, cabinete stomatologice, sali de operatie, birourilor, showroom-urilor, supermarket-urilor, scolilor, salilor de sport, salilor de dans, magazinelor, spatiilor industriale si de depozitare, spatiilor tehnice, sali de asteptarea, locuintelor si a multor alte spatii.

Atat mocheta cat si covorul pvc sunt materiale ce pot acoperi perfect intreaga suprafata a pardoselii fara a lasa spatii neacoperite, sunt foarte usor de curatat fiind suficienta o aspirare si o spalare rapida. Aceste materiale nu permit alunecarea, sunt bune izolatoare fonice, nu conduc curentul electric, ofera confort termic si multe altele.

Un alt aspect este rezistenta la traficul intens. Ambele variante, atat mocheta cat si covorul pvc sunt materiale foarte rezistente la trafic intens. Acest lucru este foarte important pentru amenajarea spatiilor unde zilnic sunt tranzitate de un numar foarte mare de persoane. Pardoselile acoperite cu mocheta sau covor pvc vor avea un aspect placut si dupa mult timp spre deosebire de alte tipuri de pardoseli care datorita traficului intens vor avea nevoie de restaurari sau chiar de inlocuire total sau partial.

mocheta

Alegeti cu atentie pardoseala si veti obtine un spatiu placut ce va oferi caldura, confort, utilitate si o stare de bine. Pentru mai multa siguranta puteti apela la serviciile si sfaturile unui specialist in pardoseli profesionale precum cei de laSolexpert Company care va poate ajuta sa alegeti pardoseala potrivita pentru nevoile pe care le aveti.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !