De la altii: INADA Duet Zero Gravity – pentru un masaj de calitate

INADA Duet Zero Gravity – pentru un masaj de calitate

 

Mereu mi-a placut sa incerc fotolii masaj  prin magazine sau clinici. Ma gandesc serios sa imi achizitionez si eu un astfel de dispozitiv, deoarece sunt din ce in ce mai obosita cand vin seara de la munca.

Am intrat zilele astea pe site-ul celor de la Inada Family si am vazut cateva fotolii masaj japoneze care mi-au atras atentia. Printre ele se numara si modelul Duet Zero Gravity.

 

fotolii-masaj-de-calitate

Acest fotoliu de masaj are o multime de functii si programe menite sa relaxeze tot corpul. Dupa un astfel de masaj e imposibil sa nu te simti mult mai bine. Vei avea parte de masaj la partea posterioara a coapselor, la gambe, degetele de la picioare, maini, ceafa, omoplati, spate, etc. Practic orice parte a corpului va fi masata in cele mai bune conditii.

Ce imi mai place mult la acest fotoliu japonez e faptul ca ofera confort si atentie la detalii. Componentele de la mana sunt fabricate din piele moale, astfel incat sa simti o senzatia placuta, exista un buzunar pentru telecomanda, astfel incat sa o ai mereu la indemana si perna are husa, astfel incat sa o poti avea mereu curata.

Acest fotoli de masaj este deosebit si prin faptul ca are un sistem cu Senzor Optic de Localizare Automata a Punctelor Shiatsu, ceea ce inseamna ca ofera un masaj eficient in functie de fiecare tip de corp in parte. Fotoliul de masaj INADA Duet Zero Gravity are urmatoarele programe: Full Body Quick (recomandat atunci cand vrei sa te relaxezi intr-un timp scurt), Full Body Relief (recomandat pentru atunci cand vrei sa iti mentii greutatea corpului, dar sa si elimini oboseala zilnica), Morning (recomandat dimineata, pentru trezirea corpului), Night (pentru relaxarea corpului inainte de somn), Back Intensity Balance (recomandat persoanelor cu rigiditate inegala), Programe Focalizate (maseaza zonele intens obosite).

inada-family

Acest fotoliu cu masaj pare a fi tot ceea ce am nevoie pentru a ma simti mereu relaxata si linisitita.

M-a saturat de strezul zilnic, m-am saturat de agitatie. Vreau doar sa vin acasa si sa ma pot relaxa cu adevarat in orice moment. Vreau un masaj de calitate.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !