De la altii: Folosirea si intretinerea unei imprimante

Folosirea si intretinerea unei imprimante – intrebari si raspunsuri

 

Fie ca folosim o imprimanta de putin timp, acasa, fie ca avem multiple aparate de copiat, multifunctionale si imprimante performante, la locul de munca, ne putem lovi de anumite dificultati, indiferent de volumul de lucru lunar. O mare parte dintre aceste probleme se refera la utilizarea de consumabile de imprimanta. Tocmai de aceea, inainte de a ne grabi catre primele cartuse sau tonere ce sa le inlocuiasca pe cele deja goale sau defecte, e bine sa intelegem aceste piese de o deosebita importanta. Vom prezenta aceste frecvente dileme, asadar, sub forma unor intrebari si raspunsuri. Vezi o gama variata de consumabile de imprimanta in oferta magazinului Mival.

    • Ce intelegem prin cartuse remanufacturate (sau reconditionate)? Cum se obtin acestea?

Aceste cartuse sunt variante performante, care au in capul de printare componente electronice inteligente, ce sunt mai mult decat capabile de a fi reciclate, atat pentru motive economice cat si pentru protejarea mediului.

Cartusele sunt intai curatate, testate electronic, reumplute cu o cerneala de buna calitate, potrivite pentru original, testate la printare si apoi reansamblate.

  • Ce sunt mai exact cartusele compatibile?

Cartusele compatibile depoziteaza cerneala, pentru imprimare, in recipiente cu foarte putina electronica – ele sunt foarte eficiente din punct de vedere al costurilor si pot sa fie achizitionate intr-un mod mai accesibil, decat produsele noi, de producator (originale). Exista un numar de mari producatori (dintre care pe piata romaneasca cei mai cunoscuti si apreciati sunt UniNet si Orink) care fabrica astfel de consumabile de imprimanta, distribuindu-le apoi in intreaga lume. De fapt, acestea furnizeaza intreaga gama de consumabile de imprimanta: cilindrii cartuse (pentru marci ca HP, Lexmark, Samsung, Xerox, etc), cipuri, cartuse de cerneala compatibile, drum unit compatibil, cartuse toner compatibile, filme termice compatibile.

Ele garanteaza acelasi volum de printare; uneori acestea chiar depasesc nivelul de cerneala. Abtibildurile de mare capacitate, atasate pe acestea, atesta acest lucru. Acestea respecta normele si reglementarile in vigoare, oferind rezultate optime in orice conditii. Exteriorul acestora poate sa fie diferit (tocmai pentru evitarea problemelor de brevet) – inserarea lor si utilizarea lor este insa identica.

Asadar, exista trei optiuni din care sa alegem consumabile pentru imprimantele noastre. In functie de nevoie, utilizari si volumul lunar de lucru, ne vom putea acum decide mult mai usor.

Folosirea si intretinerea unei imprimante – intrebari si raspunsuri – articol venit pe celebra adresa contact@emilcalinescu.eu. Daca vrei ca si articolul tau sa apara aici, nu ezita sa ma contactezi.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !