De la altii: Focus Rent

Am mai scris despre serviciile de inchirieri masini, fie din Bucuresti, fie din alte orase. Voi publica acum un articol primit de la una dintre firmele care se ocupa cu asa ceva. Mi se par relevante informatiile, serviciul putandu-se dovedi deosebit de util. In alte tari are o traditie de zeci de ani, la noi incearca sa-si faca loc. Pana sa ne obisnuim cu el va mai dura (sa vedem cat anume). Sa lasam vorba si sa dam cuvantul specialistilor. Asadar, Focus Rent are legatura:

Focus Rent este locul ideal de unde poţi închiria maşina potrivită tuturor dorinţelor tale! Fie că ai nevoie de o maşină în interes de afaceri, fie că vrei să pleci într-o vacanţă în România sau în străinătate şi ai nevoie de un prieten de nădejde, complet echipat, aici vei găsi servicii complete de inchirieri masini Otopeni Bucuresti.

Îţi asigurăm servicii avantajoase la cel mai înalt standard, toate maşinile fiind dotate cu sisteme de siguranţă şi confort de ultimă generaţie, oferindu-ţi posibilitatea de a alege dintr-o flotă diversificată de autovehicule dotate cu accesorii precum GPS, scaune pentru copii sau portbagaje Thulle.

Alegerea perioadei pentru care dorim sa inchiriem masina este la fel de importanta, daca inchiriem pe o perioada mai lunga, in mod sigur vom fi taxati la un alt pret decat daca dorim sa inchiriem masina doar pentru o zi. La completarea hartiilor trebuie sa avem grija ca sa fie completate corect, masina sa fie asigurata la zi, iar persoanele care vor conduce masina sa fie trecute pe asigurare. Asigurarea obligatorie RCA acopera o gama larga de accidente si defectiuni, este bine sa verificam din contract sa vedem obligatiile noastre in caz de orice fel de incident rutier.

De asemenea, dacă vrei să beneficiezi de o călătorie plăcută, fără a fi nevoit să conduci, ai posibilitatea de a închiria autoturisme cu şofer. Compania noastră îţi pune la dispoziţie şi transferul de la şi către Aeroportul Otopeni Henri Coandă.
Pentru mai multe detalii legate de serviciile noastre de rent a car Bucharest/inchirieri auto Otopeni, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon (+4)0735-05-7777.

Multumesc, Focus Rent, pentru informatiile oferite. Voi mai gazdui astfel de articole, publicitar – informative. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

7 thoughts on “De la altii: Focus Rent

  1. De retinut…ca eu vin la capitala cu trenul sau cu microbuzul si am de multe ori nevoie sa ma misc mai repede!!!

  2. Intradevar o agentie de inchirieri masini poate fi cea mai buna alegere, preturi accesibile si servicii de calitate.

  3. Foarte bun articol, inchirierea unei masini reprezinta alegerea ideala pentru a intra in posesia rapida a unei masini pentru a ne rezolva nevoile.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !