De la altii: Cursuri de dans

Cursuri de dans

 

Şi îmi place să văd copii cum dansează, sunt atât de simpatici… iar atunci când o fac pare că nimic nu mai contează pentru ei. Trăiesc dansul şi muzică, aşa cum ar trebui să o facă din când în când şi cei mari. Din păcate, noi ăştia mai mari am uitat de frumuseţea dansului şi de emoţia care ne cuprindea atunci când dansam cu persoana pe care o plăceam.

Nu ar trebui să lăsăm să dispară dânsul din viaţa noastră, ar trebui să ne aducem aminte de frumuseţea lui şi ne bucurăm de magia lui. Dacă crezi că nu te pricepi prea bine la acest sport poţi începe prin a participa la câteva cursuri de dans. Scoala Stop and Dance este locul ideal pentru a învăţa din nou să dansezi.

Pentru ce stil de dans ar trebui să optezi? Eu cred că ar trebui să începi prin a participa la câteva cursuri de dans ceva mai uşoare şi care chiar ţi se potrivesc, să începi prin a face lucrurile care îţi plac şi mai apoi când te simţi stăpân pe tine să începi prin a lua parte la câteva cursuri ceva mai complexe. Dar în principiu ar trebui să participi la cursurile de dans care într-adevăr îţi plac.

Dacă tu consideri că dansul este doar pentru cei mici, te înşeli amarnic. Sunt atâtea persoane de vârsta a doua şi chiar a treia care merg cu placer la cursurile de dans şi spre surprinderea multora fac faţă mai bine decât cei tineri. Dacă te plângi de lipsa timpului ar trebui să ştii că nu vei trăi veşnic şi dacă acum nu ai timp, când vei avea? Nu ar trebui să uităm de lucrurile care ne plac şi nici să le abandonăm din cauza timpului sau mai bine spus din lipsa timpului.

Ştiu că mulţi dintre voi se cred prea bătrâni pentru dans, dar oare când suntem într-adevăr prea bătrâni pentru a face lucrurile are într-adevăr ne plac? Când vom fi atât de obosiţi pentru a nu ne mai bucura de frumuseţea lucrurilor care ne plac? Şi când vom putea refuza compania oamenilor care ne pot face să zâmbim?

Ar trebui să facem mai multe pentru noi, fie că e vorba de câteva cursuri de dans sau poate de o zi liberă în care să ne relaxăm şi răsfăţam. Să nu uităm niciodată că noi suntem cei care într-adevăr contează. Nu, acesta nu este egoism… este pur şi simplu apreciere de sine. Căci până la urma cei mai importanţi în lumea aceasta suntem noi şi cei care contează pentru noi. Şi dacă ţi-e frică să faci singur lucrurile care îţi plac, poţi să le faci cu cei mai buni prieteni. Puteţi să vă înscrieţi împreună la cursurile de dans şi să vă distraţi că în vremurile bune. Niciodată nu trebuie să faci lucrurile singur, mai ales când e vorba de dans. Căci pentru a te bucura de frumuseţea dansului ai nevoie de un partener, aşa că ia-ţi cel mai bun prieten şi mergeţi la dans.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !