De la altii: Cum se da teapa pe site-urile de anunturi auto

Primit pe mail. Mi s-a parut util de postat pentru a vedea toata lumea:

Deoarece suntem inca in criza, romanii de rand nu-si permit sa cumpere o masina noua pe care sa plateasca 10000 euro si atunci isi cauta masina pe site-uri de anunturi auto. Dornic sa faca o achizitie buna, romanii cauta masini care aparent sunt oferte excelente, la preturi irezistibile, dar sfarsesc prin a-si lua tepe mari sau mici in functie de naivitatea fiecaruia.

[…]

Aceste escrocherii nu sunt noi dar inca fac destule victime printre vizitatorii site-urilor de anunturi auto gratuite si de aceea pe Autosursa.ro noi ne avertizam vizitatorii.

ATENTIE!!!

Nu plati niciun fel de avans. Solicita sa vezi masina si actele acesteia.
Fa o verificarea tehnica a vehiculului. Autosursa.ro nu detine alte informatii despre vanzator decat cele din anunt.
Va rugam sa distribuiti acest articol pentru a fi cat mai putine victime.

Va rugam sa distribuiti acest articol pentru a fi cat mai putine victime.

 

(sursa)

De retinut, de dat mai departe.

Ar trebui sa luptam mai mult contra teparilor. Eu nu pun botul, dimpotriva, sunt atat de paranoic incat prefer sa cumpar orice din magazin, indiferent ca e telefon, tableta sau alte alea. Prefer asa decat sa dau bani cine stie cui. Totusi, simt nevoia sa dau mai departe informatia. Trebuie sa luptam contra teparilor prin orice mijloace, nu?

Daca aveti experiente cu astfel de tepe va astept aici. Voi gazdui articole de genul oricand. Spune nu teparilor, spune da afacerilor corecte!

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !