De la altii: Cum poti introduce vitraliile in decorul casei

luminatoare-cu-vitralii-detaliu_2

Vitraliile obisnuiam sa le asociem cu ideea de cladiri vechi, arhitectura impresionanta. Erau desigur ceva mai pretentioase si nu se gaseau in orice incapere ci mai degraba in biserici, castele, palate etc. De-a lungul timpului acest stil a rezistat, devenind chiar mai popular. La ora actuala vitraliile sunt admirate si functionale, cu rol nu doar decorativ ci si practic.

Daca te gandesti sa creezi un spatiu inedit, un stil impunator si sofisticat prin prezenta vitraliilor te poti inspira din ofertele celor de la artbient.ro. Sunt specialisti in domeniu, creeaza proiecte unice in acest sens si adapteaza totul la spatiul avut in vedere. Se bazeaza pe tehnica Tiffany, combinatie intre sticla, cupru si cositor sau pe metoda firului de plumb. Cert este ca vitraliile realizate de ei sunt create din sticla fuzionata si pictata sau cea decorativa de Murano.

 

Idei de integrare a vitraliilor in casa ta

 

Geamul de la bucatarie deocrat cu vitralii – este una dintre optiuni. Lumina natura va putea deci sa patrunda, creand un joc de culoare si forme. Un astfel de design schimba perceptia despre ce presupune de regula o bucatarie si daca tot aici exista si un spatiu de luat masa, cu atat mai bine vitraliile vor contribui la un efect deosebit pentru momentele de tihna cand serviti masa.

vitralii-in-decorul-casei_1

Pereti despartitori – o idee buna pentru a delimita spatiile se refera la peretii din sticla. De ce nu aceasta zona sa fie o atractie aparte cand este decorata cu vitralii? Efectul este unul spectaculos cu cat zona este mai extinsa si permite integrarea unor modele complexe cu tematica dorita. Ofera intimitate si totusi nu limiteaza lumina naturala, este spectaculos si deci un proiect aparte pentru designul de interior.

Usile – parte din usile de interior acolo unde de obicei exista sticla clasica sau cu model pot fi decorate de asemenea cu vitralii. Mai ales daca in restul casei se mai regaseste acest design, in completare si usile pot fi din aceeasi poveste. Tine cont si de partea practica a faptului ca usile ce dispun de geam au avantajul de a permite luminii sa patrunda in spatii, fara sa fie compromisa intimitatea necesara fiecarei  zone.

Lumina calda ce trece prin vitraliile de la usi va fi un motiv in plus sa fie admirata munca decorativa a vitraliilor. Culorile si formele luminate si puse in evidenta sunt un spectacol de care nu te mai saturi.

Acestea nu sunt singurele optiuni. Poti integra de asemenea vitraliile in tavan, la geamuri, la sticla obiectelor de iluminat. Ai nenumarate optiuni pentru ca vitraliile sa fie prezente in spatiul tau, in camine sau in spatii comerciale de ce nu.

Pentru proiecte unice, originale adaptate in functie de specificul fiecarei zone https://artbient.ro/ este o recomandare. Echipa studiaza zona si propune solutii de design interior de acest gen. Te vei bucura asadar de creatii unice, de arta in propria casa. Detalii despre proiecte deja realizate, care sa iti fie punct de plecare, le vei gasi in cadrul paginii oficiale.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !