De la altii: Cum aleg camasa potrivita in functie de guler – pentru barbati

De la altii: Cum aleg camasa potrivita in functie de guler – pentru barbati

 

 

Sunt unii barbati deosebit de atenti cu tinuta lor si sunt mereu la curent cu cea mai noua colectie de camasi pentru a arata cat mai bine. Camasile nu se aleg si se poarta la intamplare, din moment ce vrei sa te imbraci corect. In cele ce urmeaza, iti spunem ce fel de gulere sunt potrivite pentru camasa pe care o alegi, in functie de trasatura fetei.

Barbatii care au fata ovala, fruntea mai lata decat barbia si pometi proeminenti ar putea opta pentru camasile care au orice tip de guleri. Barbatii cu fata ovala sunt cei mai fericiti. Ei pot purta atat camasi cu guler rotund, cat si camasi cu guler ce are varfurile alungite sau cu gulere clasice. Orice tip de guler este potrivit.

Camasi barbati

Daca ai fata rotunda, lucrurile sunt putin mai complicate, deoarece trebuie sa fii mai atent in alegere. Alege camasi cu guler button-down sau hidden button down. Totodata, potrivite sunt camasile cu un guler cu intaritura dar si gulerele cu varfurile apropiate. Daca ai fata rotunda, trebuie sa eviti sa porti camasi cu guler rotund, cu varfuri foarte alungite sau indepartate. Asadar, alege cu mai multa grija.

Daca forma fetei tale este una mai patratoasa, atunci trebuie sa ai grija ce camasi alegi, mai exact ce tipuri de gulere au camasile alese de tine. Recomandat ar fi sa optezi pentru camasile care au gulere apropiate si ascutite, cum ar fi cele cu guler clasic, cu guler button-down sau hidden button down.

Barbatii care au fata triunghiulara trebuie sa-si aleaga si ei cu grija camasile. Specialistii recomanda sa porti camasile care au guler cu varfuri indepartate si sa le eviti pe cele care au varfuri apropiate.

Incheiem cu barbatii care au fata alungita. Acestia pot purta camasi care au gulere cu varfuri larg departate sau departate la o distanta medie.

Da-ti seama de forma fetei pe care o ai si alege camasa potrivita cu gulerul potrivit.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !