De la altii: Crearea site-urilor WEB la cele mai bune preţuri din România. (WebFrog)

De curând, m-am gândit că ar fi bine să deschid o „mică/mare” afacere în domeniul IT, având în vedere că de mic copil am fost pasionat de calculatoare şi că de mic m-am ocupat cu Internetul. În principiu am fost atras de asamblarea şi structura unui PC. Mi s-a păru foarte greu, dar cu timpul am înţeles că nu este tocmai greu.

Când cineva îşi doreşte ceva CU ADEVĂRAT, face orice pentru a obţine dorinţa respectivă. Aşadar, cu timpul am început să mă familiarizez cu PC-ul şi am învăţat din ce în ce mai multe, până când am ajuns la nivelul de a crea site-uri web, Web Design cu programul Adobe PhotoShop CS6, Magazine Online, SEO (search engine optimization).

De multe ori am întâlnit expresia : „nu se pot face toate de o data”, dar evident, era cu înţeles greşit. Se pot face toate odată (ca ocupaţie) dar pe rând. Finalizarea unui proiect este bine concepută şi strucutrată dacă te ocupi numai de ea în ziua respectivă. În cazul în care te ocupi şi de altceva, organizarea şi structura „slăbeşte” şi nu îţi mai iese aproape nimic.

Un element important pentru cei care-şi deschid firme online de PROGRAMARE WEB, precum: creare site, web design, SEO şi magazine online, este acela de a-şi promiva site-ul. Promovarea naturală pentru motoarele de căutare este cel mai important lucru.

Desigur, sunt şi alte metode, doar că nu sunt atât de eficiente ca şi SEO (search engine optimization). Oamenii vor avea mai multă încredere în site-urile organice, deoarece aceastea au o reputaţie normală şi naturală, construită pe baza experienţelor oamenilor.

Compania mea, WebFrog, oferă servicii de calitate utilizatorilor care vor să-şi deschidă o afacere pe Internet. O grămadă de oportunităţi din diverse servicii care conduc o afacere către succes! De exemplu, crearea unui site web durează cam 4 zile lucrătoare. Un timp eficient pentru chipă şi convenabil pentru potenţialii clienţi.

Nu în ultimul rând, ne ridicăm la orice standard impus de către client. Fie că vine vorba de o promovare pe Facebook, Google Plus, sau pentru motoarele de căutare (avansat). Pentru aceste metode, oferim gratuit o analiză web pentru solicitant. De asemenea, avem şi sugestii în cazul în care vom constata că site-ul dvs. trebuie dezvoltat într-un anumit domeniu.

Ne place ceea ce facem şi cu ce ne ocupăm, iar experienţa utilizatorului cu noi, este unul dintre cei mai importanţi factori. Realizăm ideile potenţialilor clienţi ca afacerea lor să prospere în lumea Internetului.

Comments

comments

3 thoughts on “De la altii: Crearea site-urilor WEB la cele mai bune preţuri din România. (WebFrog)

  1. Pingback: De la altii: Crearea site-urilor WEB la cele mai bune preţuri din România. (WebFrog)Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !