De la altii: Cele mai bune strategii de a castiga la loto fara sa ai noroc

Cele mai bune strategii de a castiga la loto fara sa ai noroc

 

Se spune ca unii jucatori nu se nasc castigatori, ci sunt cei care muncesc pentru norocul lor. De aceea, cele mai multe rezultate sunt castigatoare daca perseverenta, spiritul liber si intuitia pornesc pe acelasi drum. Unii s-au imbogatit fara sa aiba un pic de noroc, in aceeasi maniera in care au reusit sa promoveze unele dintre cele mai bune strategii pe care au mizat ani de zile, obtinand castiguri anuale de mii de lei sau chiar mii de euro.

Cum sa castigi la loto? Iata 7 pasi de succes care chiar dau rezultate, sapte strategii de a castiga la loto.

Poate ai citit trucuri sau esti in cautarea modului in care sa castigi la loterie, de aceea, iti prezentam cateva metode care sigur functioneaza, fara sa chemi norocul de partea ta. In loterie, ca si la oricare alt joc de pariuri, de noroc sau de cultura generala cu premii mari, fiecare numar are o sansa egala de a deveni castigator.

Cine este cel mai bun la a alege numerele castigatoare? Cu siguranta un software, precum si alte forme de gandire abstracta.

Nu exista nicio modalitate de a prezice numerele ce vor iesi triumfatoare la loterie. Desenele sunt complet aleatoare, incat, ceea ce poti face ca si concurent si participant la un castig impresionat este sa alegi numere neobisnuite, incat sa nu imparti castigul cu nimeni altcineva.

Lotera romana

1. Imbunatateste-ti sansele de a castiga jucand la modul corect. Oamenii vorbesc despre cum sa castigi la loto, ca si cum ar fi un joc pentru copii. Dar, fiecare natiune are o selectie de jocuri de noroc, ce au cote diferite de a promova castigul. Cel mai bine este sa analizezi cotele inainte de a cheltui banii pentru a-ti maximiza sansele de castig. O multime de jocuri de noroc, jocuri de jackpot, ruleta sau poker se pot realiza online, acolo unde si castigul este viral, insa, loteriile nationale implica deplasarea fizica de acasa pentru a cumpara un bilet; loteria are insa cele mai bune cote de castig.

2. Obtine mai multe sanse de castig, fara a cheltui mai multi bani la loterie. Cel mai simplu mod de a-ti spori sansele de a castiga la loterii este pur si simplu de a cumpara mai multe bilete. Desigur, costurile sunt in bani, iar daca investesti o suma importanta, este posibil ca sansele norocoase sa fie inca slabe. De aceea, este mai bine sa iti imbunatatesti sansele fara a cheltui prea multi bani. Asigura-te ca ai in jurul locuintei tale o loterie sau pune bazele uneia pentru a obtine cele mai bune sanse de a castiga, chiar fara sa detii atuul norocului.

3. Nu rata nicio comunicare a loteriei: dubleaza-ti numerele prin verificare. Imagineaza-ti ca de fapt, loteriile sunt ca un jackpot virtual mai mare, insa lipsesc banii. Nu uita sa verifici numerele, pentru ca se intampla mai des decat crezi tu ca aceleasi numere sa devina castigatoare. De exemplu, sunt o multime de castiguri care nu sunt revendicate, pentru ca oamenii nu isi verifica numerele jucate – nu lasa sa se intample acest lucru si cu tine! Atunci cand ti-ai cumparat un bilet la loterie, pastreaza-l undeva unde sa il gasesti cu usurinta in momentul extragerilor. Noteaza data si ora biletului, in caz ca te temi ca ai putea uita cand ai cumparat biletul. Verifica numerele, reverifica-le si apoi trage concluzia daca biletul este sau nu castigator. Pentru fiecare varianta de castig verifica sectiunea si ordinea numerelor.

4. Multiplica sansele cu fiecare bilet la loterie. Deci, daca partea cu numerele reverificate nu a functionat, este timpul sa iti multiplici sansele, ceea ce inseamna ca timpul tau liber este rezervat gasirii variantei castigatoare la loto, la un joc de noroc sau la un pariu sportiv. Cum faci asta? Verifica toate sansele, poate ai aceleasi numere ca un alt jucator, ce a uitat sa isi revendice premiul. Uite asa poti avea in buzunar cateva mii de lei, cu un minim de efort. Asa ca, nu renunta daca nu ai castigat de prima data. In cazul in care jocul de loterie, cel de noroc sau oricare alt joc de castig include si o remiza, atunci biletul tau ar putea fi castigator.

5. Pierderea castigului unui alt contraconcurent la castig ar putea sa fie drumul tau spre un castig fabulos. O multime de oameni arunca biletele dupa loterie, dupa ce acestea isi pierd farmecul si vizibilitatea. Daca ai gasit un bilet de loterie aruncat, este timpul sa refaci verificarea numerelor. Urmeaza instructiunile pentru a atrage castigul de partea ta.

6. Ia masuri de securitate pentru biletul tau castigator la loterie. Daca esti destul de inspirat incat sa castigi la loterie, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa lasi biletul sa iti scape printre degete printr-o inselatorie. Pentru a-ti proteja castigul, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa il semnezi. Semnatura pe partea din spate a unui bilet de loterie poate dovedi ca este al tau, in cazul in care acesta devine pierdut sau furat. De asemenea, niciodata nu preda un bilet pentru oricare joc cu sume de castig altor functionari ai agentiei de loterie. Este foarte usor pentru un functionar fara scrupule sa iti spuna ca ai ratat un numar si tu sa fii impulsionat sa arunci biletul, cand el de fapt promite un castig impresionant. Iar in cazul in care esti decis sa cumperi un bilet pentru un joc de noroc sau de loterie online, atunci asigura-te ca ai facut copii xerox pe ambele parti ale biletului, pentru ca acesta sa devina credibil in tranzit.

7. Bonus: fereste-te de inselatorii de la loterii. Din pacate, sunt o multime de persoane care te vor escroca, profitand de visul oamenilor de a castiga la loterie.

Iata cateva sfaturi prin care sa iti protejezi continutul si sa eviti oricare posibile nereguli ale jocului de loterie sau de noroc:

  • Cumpara bilete doar de la loteriile si agentiile sportive acreditate si autorizate. Vei gasi numarul
  • si denumirea autorizatiei imediat ce pasesti pragul agentiei;
  • Cumpara bilete de la oricare loterie internationala sau nationala prin email sau prepay, dar fii
  • sigur ca ai verificat termenii si conditiile de legalitate si de functionare ai societatii;
  • Daca nu ai cumparat un bilet de la loterie sau nu ai participat la o a doua extragere, atunci cu
  • siguranta nu vei castiga;
  • In cazul in care ai cumparat biletul fizic si nu online, tine cont ca loteriile nu te anunta niciodata
  • daca ai castigat – acest lucru este responsabilitatea ta, ca si posesor al unui bilet posibil castigator;
  • Niciodata nu esti obligat sa platesti bani in avans pentru a primi un premiu castigator la o loterie,
  • o agentie de pariuri sportive sau la un sediu de jocuri de noroc.

Dupa cum ai observat, nu am vorbit despre noroc. Acesta poate veni, se poate multiplica, poate sa nici nu existe si totusi poti avea sanse la castigarea unui premiu. Asta nu inseamna ca nu vei gasi nicio modalitate prin care sa iti sporesti sansele de a castiga anul acesta sau in perioada imediat urmatoare.

Boules de loto

Aceste strategii de a castiga la loto te vor ajuta chiar atunci cand nu te astepti! Testeaza-le!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !