De la altii: Cele mai bune camioane second hand!

Daca esti in cautare de capete de tractoare, semiremorci ori a unor camioane second hand, Camioane.Scania.ro reprezinta alegerea ideala pentru cei care au nevoie vehicule in plus dar la preturi reduse si totusi performante si fiabile.

 

Camioanele second hand daca sunt atent alese pot fi adevarate bijuterii la preturi extrem de avantajoase. Achizitionand de la dealerii Camioane.Scania.ro vei putea avea garantia ca orice camion vei alege este intr-o stare foarte buna, primind toate informatiile si detaliile legate de vehiculul pe care il vei alege.

 

De aici vei putea achizitiona Camioane SCANIA cu istoric cunoscut, fara defecte ascunse totul este la vedere iar relationarea dintre dealer si client este una transparenta si deschisa, astfel incat toti clientii sa poata beneficia de cele mai bune servicii, toate la preturi corecte. Pe acest site veti putea gasi pe langa aceste camioane Scania si camioane MAN, camioane DAF, Mercedes, Iveco, Renault si multe altele.

 

De asemenea, aveti posibilitatea de a achizitiona si in rate ori de a inchiria camioanele pe anumite perioade. Toate acestea implica niste costuri reduse, astfel incat ambele parti sa poata avea de castigat.

 

Acestia vin cu cele mai bune solutii pentru toti investitorii, in special pentru cei mici aflati la inceput de drum, care prefera sa achizitioneze un camion second hand la preturi mult mai avantajoase fata de preturile camioanelor noi. Veti primii tot ajutorul necesar pentru a va dezvolta afacerea prin calitate si servicii corecte oferite de Scania.

 

Principalele motive pentru care este avantajoasa achizitionarea unor camioane second hand in ciuda celor noi, sunt date de rezistenta, durabilitate, fiabilitate si costuri reduse de exploatare. De asemenea va puteti baza pe cele mai bune servicii de asistenta.

 

Ca si solutii de finantare pe care cei de la Camioane.Scania.ro le ofera pentru achizitia de camioane second hand (si nu numai) sunt: leasing-ul operational care consta intr-un avans de 3 rate si pe o perioada de finantare cuprinsa intre 12 si 48 de luni dar si solutii de inchiriere care constau in perioade de un an si cu rate ce pornesc de la 790 de euro pe luna si cu un avans de 5%

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !